Neler Yeni

🔥İndirim Trendyol Plus 75₺

1745853221778.png

Bana pek iç açıcı gelmedi

Şu rekabete biri netflixle dahil olsa piyasanın içinden geçer de :D
o imkansız gibi bir şey hocam , netflix büyük zarar eder. Kendi oturmuş bir kitlesi ve geliri var zaten , onu çöpe atmak akıl kaarı değil :D

Hiç trendyolda da görmedim trendyol plus diye bir şey arıyorum ama yok. Ondan şüphelendim biraz.
1745854924122.png
ve
1745854940422.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sordum hatta müsteri hizmetlerinden bana dedi ki 24 saat içinde sms gelecek size.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu da gelen mail:

Merhaba,

Trendyol Plus'a hoş geldin. Eğlenceden spora, alışverişten özel indirimlere kadar avantajlarla dolu yepyeni bir dünya seni bekliyor!​
🎬
Eğlence ve Spor TOD’da!
  • Dizi, film, belgesel, çocuk içerikleri
  • TFF 1. Lig maçları
  • Üstelik ilk ay Spor Extra Paketi için ek bir ücret ödeme !
  • Spor Extra Paketini 15% indirimle, Formula 1 Paketini 30% indirimle TOD websitesi üzerinden satın alabilirsin.
📺
TOD hesabını hemen oluştur, keyfini çıkar. TOD aktivasyon kodunu öğrenmek ve hesabını oluşturabilmek için Trendyol Plus sayfasını ziyaret edebilirsin.​
🎵
3 Ay YouTube Premium
  • Reklamsız müzik ve video keyfi
  • Daha önce YouTube Premium kullanmamışsan, bu fırsat senin!
📌
Aktivasyon kodun ve detaylı bilgiler için Trendyol Plus sayfasını ziyaret edebilirsin.​
🎬
Trendyol Plus müşterilerine özel: Exxen Eğlence Paketi 3 Ay boyunca kullabilirsin !​
📦
Kargo Ayrıcalığı!
  • Trendyol Pass sayesinde, kargo ücretleri senin için sorun değil! 10'lu kargo paketini kullanabilirsin.
  • Aylık kullanım süren boyunca kullanabilirsin.
💬
Müşteri Hizmetlerinde Öncelik Senin!
Sorun mu var? Trendyol Plus'a özel hızlı ve öncelikli destek!​
🎁
100 TL Hediye Kuponu Sadece Sana!
Seçili ürünlerde geçerli ilk 750 TL ve üzeri alışverişine 100 TL Satıcı indirim kuponu.
Üstelik Trendyol Plus boyunca özel satıcı kuponları seni bekliyor.​
✨
Hemen Avantajlarını Kullan!
Trendyol Plus süresi boyunca ayrıcalıklar seninle.
Dolu dolu eğlence, bol indirim, rahat alışveriş!​

🎬
Eğlence ve Spor TOD’da!
  • Dizi, film, belgesel, çocuk içerikleri
  • TFF 1. Lig maçları
  • Üstelik ilk ay Spor Extra Paketi için ek bir ücret ödeme !
  • Spor Extra Paketini 15% indirimle, Formula 1 Paketini 30% indirimle TOD websitesi üzerinden satın alabilirsin.
kral sadece 1.lig maclari mi? super lig dahil degil mi

Kampanya güzel ama ben korsan yoldan izlemeye devam edeceğim, 75TL de olsa para paradır :D
Biz malum yoldan reklamsız devam.

Hb 35 tl bedava kargo ,bol bol puan indirm ve hbomax veriyor. Bu enayiler gitmiş birde 75 tl yapmışlar. 50 tl olan prime dan bahsetmiyom .Tr de adam akıllı bi hb bi amazon var.

Hem aylık 10 kargo hakkı veriyor hem de 75 tl istiyor. Hiç bana göre değil.
TOD olayı işine gelenler alır belki onun dışı pek cazip gelmedi.
Hepsiburada yıllık premium alınca ucuza geliyor. Amazon da Sipay sayesinde ucuza geliyor. Bir ihtimal bu şekilde kampanya yaparlarsa ara sıra üye olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,295
Üyeler
173,164
Son üye
Pablo Escobar
Geri