Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

• Tüketiyorum.

• Tüketmiyorum.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Netflix , en sevdiğim ve final sezonu yapılan diziyi bölümleri yayınlandıktan 3 ay sonra getirirse tabii ki başka yerden izlerim. Ayrıca sanırım benim yaptığım korsana girmiyor , sadece sabaha karşı 5'te History Channel'da yayınlanan diziyi canım istediği zaman farklı kaynaktan izliyorum.

'' Paran yoksa oynamak zorunda değilsin '' Hadi Ordan !
bu zaruri bir ihtiyaç mı? oynamayınca oyunsuzluktan ölen duydun mu? ben üniversiye başladığım gün çalışmaya başladım. ilk bilgisayarımı, ilk konsolumu aldım. yattığın yerden hadi ordan demek çok kolay.

bu zaruri bir ihtiyaç mı? oynamayınca oyunsuzluktan ölen duydun mu? ben üniversiye başladığım gün çalışmaya başladım. ilk bilgisayarımı, ilk konsolumu aldım. yattığın yerden hadi ordan demek çok kolay.

Hadi oradan kelimesi hakaret olmasada çokda düzgün bir kelime değil ve arkadaş doğru söylüyor
Siz 1000 Küsür Lira Verip Orjinal(!) Aldığınız Windowslarınızla Korsandan Uzak Durmaya Ve İnsanları Eleştirmeye Devam Edin. Paran Yoksa Oynama gibi bir cümle kurulamaz.

Siz 1000 Küsür Lira Verip Orjinal(!) Aldığınız Windowslarınızla Korsandan Uzak Durmaya Ve İnsanları Eleştirmeye Devam Edin. Paran Yoksa Oynama gibi bir cümle kurulamaz.
Tamam sizinle tartışmayacağım

bilgisayarımın nasıl etkinleştirildiğini nereden bilebilirsin? ya da hangi işletim sistemini kullandığımı? hangi platformlarda oyun oynadığıma imzamdan bakabilirsin. hepsini alın terimle aldım. sen bu güne kadar ne yaptın da beni eleştirdin?

ayrıca belirteyim, windowsum da korsan değil.

Oraya buraya para dağıtamam. Bir oyun 500 tl ediyorsa lanet olsun üreticilere.

Hayır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,575
Üyeler
185,285
Son üye
mustafauludag
Geri