Neler Yeni

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

• Tüketiyorum.

• Tüketmiyorum.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Windowsum OEM key
Sadece birkaç oyunum korsan onlarda aşırı pahalı olduğu için asla alamayacağım oyunlar : CP 2077, RDR 2
Birde After effects crack kullanıyorum aylık 300TL maalesef veremem.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
OEM ler yasal değil. Yani korsan windows ile ücretli OEM ler aynı düzeyde.
Üniversite okumuyorum.
Adobe cidden pahalı bu arada. Yuh. Bari özel kurum ve bireysel kullanıcı fiyatı olsa.
Yasal olmamaları hakkında hala net bir bilgi bulunmuyor. Microsoftun yaptığı açıklamalar çok çelişkili. Yinede KMSpico tarzı uygulamalarla etkinleştirmektense OEM key daha mantıklı geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam oynayamadıktan sonra valhalla'nız olsa ne yazar?
Hocam oynayamadıktan sonra Forza Horizon ihtiyacı niye duysun adam? Konu AAA oyun değil burada. 600 TL'lik oyunların alternatif alım yönleri de olduğu noktasında.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Ben bilgisayar aldığım zaman kafede garsonluk yapıyordum. 5'de kapatır. 10'da açardım. Öğlen müşteri olmadığı sıralar uyurdum, şefimden gizli. Oyuna kimse 100 lira vermek zorunda değil. Bir ay gidersin EA Play alırsın oynarsın. Ben aldım, heves atmak için NFS Payback oynadım. Sende gider bir aylık Gamepass alır 1 ay boyunca Forza oynarsın.
Hocam forza 1 ayda zevk alıp silmelik bir oyun değil hikayesinde ilerleyebileceğiniz veya haritada kafanıza göre gezebileceğiniz bir oyun herkes 1 ay oynayıp silcek diye bir şey yok herkes bir oyunu aynı saatte bitirmiyor. Kimi insan yavaş kimi insan hızlı oynuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam forza 1 ayda zevk alıp silmelik bir oyun değil hikayesinde ilerleyebileceğiniz veya haritada kafanıza göre gezebileceğiniz bir oyun herkes 1 ay oynayıp silcek diye bir şey yok herkes bir oyunu aynı saatte bitirmiyor. Kimi insan yavaş kimi insan hızlı oynuyor.
Şu konuyu okudum her sayfada 3 mesajın var neredeyse. Ne bu korsanı koruma? 2-3 ayda bitirsin oyunu. Ne var yani? YouTube'dan videosunu izlesin. Bu kadar abartılacak bir şey değil. Oyunu oynayamayınca ölmüyorsun?

T.P.G.

80+ Titanium
Gamepass 5 tlmi? 30tl ayrıca parası olmayanın eğlenmeye hakkı yokmu sizin kapitalist beyniniz yüzünden bu ülke bu halde, siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz.
30TL çok mu peki soruyorum?
400-500TL'lik oyun+bir sürü oyunu o 30TL ile oynuyorsun.
EA Play 5.8TL git onu al NFS oyunları var BF oyunları var var da var, ne bu devamlı ağlama huyu, fakir edebiyatı?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Anasını bile neyse :)
Arada sarıyor

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Bir süredir hiç.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
5-6 aya yayacaksanız indirimlerle satın almayı deneyin mesela. Şimdide fiyat kavramını kimi yavaş kimi hızlı oynuyor muhabbetine çekiyorsunuz. Kusura bakmayın benim gözümde bütçesi olmayıp şahısa elindeki cihaz hediye gelmediği sürece korsan kullanmasının hiç bir türlü geçerli bir açıklaması O-LA-MAZ.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
sadece photoshop gibi içerikleri ve çok eski hiçbiryerde olmayan oyunları korsan olarak kullanıyorum

size garip gelebilir fakat bütün yakınlarım film ve dizi seyretmeyi çok sevsede ben hiç sevmiyorum.toplam izlediğim film ve diziler 20 yi geçmemiştir. O yüzden dizi/film gibi içerikleri korsan kullanmıyorum sadece amazon primedan süngerbob falan izliyroum

T.P.G.

80+ Titanium
Gamepass 5 tlmi? 30tl ayrıca parası olmayanın eğlenmeye hakkı yokmu sizin kapitalist beyniniz yüzünden bu ülke bu halde, siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz.
Bu ülkede neler gördüm ben, çöp toplayan 80 yaşındaki dedem yaşındaki adamın ağzından Marlboro eksik olmuyor.
Paketi 15-20TL ve eminim o efkarla 2 günde 1 paketi bitiriyordur yani eder ayda nereden baksan 200-300TL.

Tamam hadi aşırı derece yoklukta o sigarayı bile alamıyor o zaman bilgisayarı nasıl olsun oyun oynayacak? Şaka gibisiniz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
paran yoksa oynamak zorunda değilsin. oynamak istiyorsan parayla satılıyor. sen parayla satılan bir ürünü "emek hırsızlığı" yaparak ücretsiz oynarsan, bunun adı hırsızlıktır. değil dersen kendi vicdanını kandırırsın. müslümansan daha kötü. bunun bir de öbür dünyası var.

Satashke

80+ Bronze
paran yoksa oynamak zorunda değilsin. oynamak istiyorsan parayla satılıyor. sen parayla satılan bir ürünü "emek hırsızlığı" yaparak ücretsiz oynarsan, bunun adı hırsızlıktır. değil dersen kendi vicdanını kandırırsın. müslümansan daha kötü. bunun bir de öbür dünyası var.
'' Paran yoksa oynamak zorunda değilsin '' Hadi Ordan !

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,116
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom