Neler Yeni

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

• Tüketiyorum.

• Tüketmiyorum.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
2 sene boyunca oynayacağınız bir oyunu bir zahmet alın kusura bakmayın ama. Ben belirli kriterlerin dışında korsan kullanımını desteklemiyorum. Oyunların fiyatının bu seviyede olmasının sebebi firmalar değil kendi ülken. Hesabı başkasına sorman gerekirken acısını firmalardan çıkartmaya çalışmanız ve bunu ''kimisi için 500 TL şöyle'' demeniz yanlış. Sonra ''neden Türkçe yama gelmiyor, neden firmalar ülkemize değer vermiyor?'' gibi sorularla karşı karşıya kalıyoruz ki cevabı da açık bence Unutmayın bu ülkede maalesef eğlence sektörü artık bir lüks sayılıyor. Her şeye rağmen 7-8-9K bir sisteme bütçe ayırıp bir oyuna para ayıramamak bence bir bahane değil. Şahsen orta gelirli (artık orta gelirde yok maalesef ülkemizde ya zenginsin ya fakir) bir aile bütçesiyle ben 7-9K bir sisteme para bayılamıyorum. Olmadığından veya alamadığımdan mı? Hayır. Ayağımı yorganına göre uzatıyorum. Dediğim gibi belirli KRİTERlerin dışında oyuna para verememek sadece bahane yaratmaktan ötesi değil.
Hocam benim çevremde zar zor yemeğinden gezmesinden kısıp pc toplayan kişiler var allah aşkına zar zor geçinen kişiler nasıl versin 500 lira size mantıklı geliyormu ayrıca topladıkları bilgisayarlar tamamı ikinci el parçalardan ayrıca 7-9k değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

uydu3

80+ Silver
Çok pahalı olan oyunları indirmeyi düşünüyorum ama şuana kadar hiç crack indirmedim bu pcme ama baya kullandım tüm zamanlarda

• Beğen

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
Hocam benim çevremde zar zor yemeğinden gezmesinden kısıp pc toplayan kişilee var allah aşkına zar zor geçinen kişiler nasıl versin 500 lira size mantıklı geliyormu ayrıca topladıkları bilgisayarlar tamamı ikinci el parçalardan ayrıca 7-9k değil.
Zaten istisnalar vardır diyorum fakat birçok kişi bunu anlamak istemiyor. Sadece kendisi bütçesi olduğu halde kullandığı için bunu ajitasyon ile daha legal kılma peşinde koşuyor. En yakın çevremden örnek vermek gerekirse evde çift maaş asgari ücretle geçinip 15K fiyata laptop alıp ''yeaa oyunlar çok pahalı'' diyen tanışlarım, akrabalarım var. Asgari ücretlide olsan 15K bir cihaza ''keyif'' için para verebiliyorsan kusura bakmayacaksın yaptığın hırsızlıktan farklı değil. Bunun tam tersinde gerçekten oynamayı isteyip 5 TL bile olsa bir oyuna para veremeyecek insanlar var onlar kullansın onlara cidden lafım yok.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Mecbur kalmadıkça uzak duruyorum.Aradığım film netflix'te falan olmuyor ama izlemek istiyorum.Mecburen o sitelere bakıyosun.

• Beğen

Komando41.

80+ Silver
çoğunlukla hayır güvenlik için

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Zaten istisnalar vardır diyorum fakat birçok kişi bunu anlamak istemiyor. Sadece kendisi bütçesi olduğu halde kullandığı için bunu ajitasyon ile daha legal kılma peşinde koşuyor. En yakın çevremden örnek vermek gerekirse evde çift maaş asgari ücretle geçinip 15K fiyata laptop alıp ''yeaa oyunlar çok pahalı'' diyen tanışlarım, akrabalarım var. Asgari ücretlide olsan 15K bir cihaza ''keyif'' için para verebiliyorsan kusura bakmayacaksın yaptığın hırsızlıktan farklı değil. Bunun tam tersinde gerçekten oynamayı isteyip 5 TL bile olsa bir oyuna para veremeyecek insanlar var onlar kullansın onlara cidden lafım yok.
Hocam bu konuda haklısınız ama benim burda yazdıklarıma bile sinirli emoji atan bitane arkadaş var kendisini merak ediyorum kaç tl maaş alıyor, kaç paralık pcsi var hiçkimse başkasını düşünmüyor insanlar gece aç uyuyanları görseydi şuan iktidar başta olmazdı.

• Beğen

T.P.G.

80+ Titanium
Forumda korsan oyun kullanan görünce duyar kasanlar var hiçbirinin objektif düşündüğünü sanmıyorum, misal zar zor orta segment kasa toplayan bir birey forza horizon 4 oynamak istedi bu adam nasıl alsın oyunu? Oyun 600tl, 20 30 liralık oyunlara lafım yokta ben piyasadaki bazı oyunların gereksiz fiyata satıldığını düşünüyorum. Ayrıca virüs meselesine gelirsek bilgisayarınıza kaspersky gibi bir antivirüs programı kurarsanız ve oyunları kaliteli, merdiven altı olmayan sitelerden indirirseniz hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Gamepass alabilir.
Bu kafayla devam et.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Bu soru, korsan tüm içeriklere dahildir. Bu içerikler dizi veya filmde olabilir, herhangi bir oyun veya programda olabilir.
adobe nin bütün uygulamalarını crackli kullanıyorum amongus uda bir ara crackli ve hileli kullanmıştım şuan office windows ve winrar lisansım var ve mutluyum :d ama adobe full crackli kullanıyorum

T.P.G.

80+ Titanium
Hocam bu konuda haklısınız ama benim burda yazdıklarıma bile sinirli emoji atan bitane arkadaş var kendisini merak ediyorum kaç TL maaş alıyor, kaç paralık pcsi var hiçkimse başkasını düşünmüyor insanlar gece aç uyuyanları görseydi şuan iktidar başta olmazdı.
Gece aç uyuyanın oyunla işi ne ki?
Hadi diyelim eskiden bir PC almış
Tek derdi oyun olmayacaktır.
Eğer 5TL bile verecek parası yoksa gitsin crack kullansın.
Ama parası olup almayanlara tepki net.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Korsan olarak kullanmadığım tek şey spotify olabilir hehe

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Korsan olarak kullandığım tek şey; Minecraft :d

• Hahaha

Tera

80+
Wise Disk Cleaner yerine açık kaynak BleachBit aracı tercih edilebilir.
Öneri için teşekkürler, yüklenecek programlar listeme ekledim.
Hocam çevremde çıraklık yaparak pc toplayanlar var büyük zorluklarla para biriktirerek, o kişilerin bir oyuna 100 lira bile vermesi mümkün değil.
Berber, tekstil?
Her şeye rağmen 7-8-9K bir sisteme bütçe ayırıp bir oyuna para ayıramamak bence bir bahane değil.
Saçmalık. Hayalini kurduğu sistemi mobbingle, alın teriyle kazanıyorsa, derslerinde veya mesleğinde kendini geliştirmek için aldıysa, gidip de oyunlara bu kadar para vermek zorunda değil.
Bunun tam tersinde gerçekten oynamayı isteyip 5 TL bile olsa bir oyuna para veremeyecek insanlar var onlar kullansın onlara cidden lafım yok.
İşte biz de bundan bahsediyoruz.

Top Bottom