radasamara
80+ Gold
Dahası
Hocam benim çevremde zar zor yemeğinden gezmesinden kısıp pc toplayan kişiler var allah aşkına zar zor geçinen kişiler nasıl versin 500 lira size mantıklı geliyormu ayrıca topladıkları bilgisayarlar tamamı ikinci el parçalardan ayrıca 7-9k değil.2 sene boyunca oynayacağınız bir oyunu bir zahmet alın kusura bakmayın ama. Ben belirli kriterlerin dışında korsan kullanımını desteklemiyorum. Oyunların fiyatının bu seviyede olmasının sebebi firmalar değil kendi ülken. Hesabı başkasına sorman gerekirken acısını firmalardan çıkartmaya çalışmanız ve bunu ''kimisi için 500 TL şöyle'' demeniz yanlış. Sonra ''neden Türkçe yama gelmiyor, neden firmalar ülkemize değer vermiyor?'' gibi sorularla karşı karşıya kalıyoruz ki cevabı da açık bence Unutmayın bu ülkede maalesef eğlence sektörü artık bir lüks sayılıyor. Her şeye rağmen 7-8-9K bir sisteme bütçe ayırıp bir oyuna para ayıramamak bence bir bahane değil. Şahsen orta gelirli (artık orta gelirde yok maalesef ülkemizde ya zenginsin ya fakir) bir aile bütçesiyle ben 7-9K bir sisteme para bayılamıyorum. Olmadığından veya alamadığımdan mı? Hayır. Ayağımı yorganına göre uzatıyorum. Dediğim gibi belirli KRİTERlerin dışında oyuna para verememek sadece bahane yaratmaktan ötesi değil.