Bazı film ve diziler netflix ve amazon da yok. Ben de o yüzden kullanıyorum. Onun dışında windows dışı her şeyi orjinal alıyorum.Tüketmiyorum desem yalan olur örneğin Netflix hesabım var ama her şey onda olmuyor mecburen kaçak izliyorum.
Aynısı.Diziler için kullanıyorum elbette. Netflix, Amazon Prime gibi hesaplarım olsa da her şey onlarda olmuyor, sırf 1-2 dizi için de adam akıllı kullanmayacağım servislere para vermek saçma geliyor. O yüzden kullanıyorum, evet.
Az önce belirttiğiniz dizi/film platformları üzerinde veya başka sitelerde video/oynatılan içerik üzerinden bulunan reklamlar nasıl kaldırılır? Bazıları çok gıcık olabiliyor, uBlock Origin ile çok denedim kaldırmayı ama onlar kaldırılmıyor.Privacy Badger, Browser içerisindeki birtakım görünmez trackerları engelleyen eklenti. Reklam Engelleyici olarak uBlock Origin kullanın, ayarlarından ''Can sıkıcı öğeler'', ''Gizlilik'' ve ''Reklamlar'' bölümünde yalnızca AdGuard filtreleri etkin olsun.
Az önce belirttiğiniz dizi/film platformları üzerinde veya başka sitelerde video/oynatılan içerik üzerinden bulunan reklamlar nasıl kaldırılır? Bazıları çok gıcık olabiliyor, uBlock Origin ile çok denedim kaldırmayı ama onlar kaldırılmıyor.
office,photoshop,eski cd oyunlarımı kullanıyordumBu soru, korsan tüm içeriklere dahildir. Bu içerikler dizi veya filmde olabilir, herhangi bir oyun veya programda olabilir.
Forumda korsan oyun kullanan görünce duyar kasanlar var hiçbirinin objektif düşündüğünü sanmıyorum, misal zar zor orta segment kasa toplayan bir birey forza horizon 4 oynamak istedi bu adam nasıl alsın oyunu? Oyun 600tl, 20 30 liralık oyunlara lafım yokta ben piyasadaki bazı oyunların gereksiz fiyata satıldığını düşünüyorum. Ayrıca virüs meselesine gelirsek bilgisayarınıza kaspersky gibi bir antivirüs programı kurarsanız ve oyunları kaliteli, merdiven altı olmayan sitelerden indirirseniz hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.Bu soru, korsan tüm içeriklere dahildir. Bu içerikler dizi veya filmde olabilir, herhangi bir oyun veya programda olabilir.
Bunun daha değişik versiyonları da olabilir mi? "Sen sisteme o kadar para verdin, oyuna mı para veremeyeceksin?" tarzında yorumlar da var. Trial sürümler kullanıyorum, Windows da orijinal.Misal zar zor orta segment kasa toplayan bir birey Forza Horizon 4 oynamak istedi...
Üç program da birbirinden beter. IObit Uninstaller yerine Revo Uninstaller kullanabilirsin, Driver Booster ile yanlış sürücü yükleme vakaları yaşandı, CCleaner yerine de Wise Disk Cleaner kullanabilirsin.CCleaner iobit uninstaller driver booster tarzı uygulamlar pro lisanslı olarak kullanıyorum (crack)