Mertmax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 8,106
CCleaner iobit uninstaller driver booster tarzı uygulamlar pro lisanslı olarak kullanıyorum (crack)Windowstanmı bahsediyorsun ?
CCleaner iobit uninstaller driver booster tarzı uygulamlar pro lisanslı olarak kullanıyorum (crack)Windowstanmı bahsediyorsun ?
Fakat office programları ve minecraft'ı indirmem gerekirse indiririm crack veya orijinalYeni pc alındığından beridir indirmiyorum virüs vs riski korkutuyor.
Online oyunları alıyorum ama offline uzun hikayeli oyunları cracklı kullanıyorum. Ekstra photoshop tarzı uygulamaları da cracklı kullanıyorum.Bu soru, korsan tüm içeriklere dahildir. Bu içerikler dizi veya filmde olabilir, herhangi bir oyun veya programda olabilir.
Bedava uygulamalari da korsan kullansaydin bariBedava uygulamalar hariç hepsi korsan![]()
Reklam engelleyici, HTTP filtreleme de kullanıyorum fakat Privacy Badger nedir?Ben yalnızca Browser üzerinden dizi/film izlemek için korsan tercih ediyorum. Ancak belirli güvenlik önlemleri çerçevesinde. Bu önlemler reklam engelleyici kullanmak, HTTP filtreleme, Privacy Badger olarak nitelendirilebilir.
Reklam engelleyici, HTTP filtreleme de kullanıyorum fakat Privacy Badger nedir?