Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

• Tüketiyorum.

• Tüketmiyorum.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Ben yalnızca Browser üzerinden dizi/film izlemek için korsan tercih ediyorum. Ancak belirli güvenlik önlemleri çerçevesinde. Bu önlemler reklam uBlock Origin kullanmak, HTTPS Everywhere kullanmak ve Privacy Badger kullanmak olarak nitelendirilebilir.

Hayır. Ama eskiden evet. Eskiden televizyondan fullhd gibi sitelerden film izlerdim artık izlemiyorum. Korsan oyun mu? Hayır oynamıyorum.

Bu soru, korsan tüm içeriklere dahildir. Bu içerikler dizi veya filmde olabilir, herhangi bir oyun veya programda olabilir.
Online oyunları alıyorum ama offline uzun hikayeli oyunları cracklı kullanıyorum. Ekstra photoshop tarzı uygulamaları da cracklı kullanıyorum.

KESİNLİKLE
Elimden geldiğince oyunları steamden alıyorum ama patam olmayınca korsan indiriyorum. Bazı filmleri korsan izlemek zorundayız çünkü film yayınlanmış bitmiş başka nerden izleyeceksin. Netflix üyeliğim var. Windows'u sonsuza kadar korsan kullanacağım. Adobe programlarıda crackli kullanıyorum. Youtube premium üyeliğim var müziğide youtube music den dinliyorum.

Windows'u CMD ile etkinleştirmiş kişilerinde korsan Windows kullandığı unutmamak gerek. Eğer bu yöntem ile Windows'u etkinleştirdiyseniz, sizlerde korsan kullanmaktasınız.

Ben yalnızca Browser üzerinden dizi/film izlemek için korsan tercih ediyorum. Ancak belirli güvenlik önlemleri çerçevesinde. Bu önlemler reklam engelleyici kullanmak, HTTP filtreleme, Privacy Badger olarak nitelendirilebilir.
Reklam engelleyici, HTTP filtreleme de kullanıyorum fakat Privacy Badger nedir?

Korsan Windows/Office kullanmayan yoktur.

Reklam engelleyici, HTTP filtreleme de kullanıyorum fakat Privacy Badger nedir?

Privacy Badger, Browser içerisindeki birtakım görünmez trackerları engelleyen eklenti. Reklam Engelleyici olarak uBlock Origin kullanın, ayarlarından ''Can sıkıcı öğeler'', ''Gizlilik'' ve ''Reklamlar'' bölümünde yalnızca AdGuard filtreleri etkin olsun.

Hem de su gibi tüketiyorum. Fondipliyorum.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera
Geri