Neler Yeni

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

• Tüketiyorum.

• Tüketmiyorum.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Ben yalnızca Browser üzerinden dizi/film izlemek için korsan tercih ediyorum. Ancak belirli güvenlik önlemleri çerçevesinde. Bu önlemler reklam uBlock Origin kullanmak, HTTPS Everywhere kullanmak ve Privacy Badger kullanmak olarak nitelendirilebilir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayır. Ama eskiden evet. Eskiden televizyondan fullhd gibi sitelerden film izlerdim artık izlemiyorum. Korsan oyun mu? Hayır oynamıyorum.

EDXw

80+

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
Turuncu Keskin
Bu soru, korsan tüm içeriklere dahildir. Bu içerikler dizi veya filmde olabilir, herhangi bir oyun veya programda olabilir.
Online oyunları alıyorum ama offline uzun hikayeli oyunları cracklı kullanıyorum. Ekstra photoshop tarzı uygulamaları da cracklı kullanıyorum.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
KESİNLİKLE
Elimden geldiğince oyunları steamden alıyorum ama patam olmayınca korsan indiriyorum. Bazı filmleri korsan izlemek zorundayız çünkü film yayınlanmış bitmiş başka nerden izleyeceksin. Netflix üyeliğim var. Windows'u sonsuza kadar korsan kullanacağım. Adobe programlarıda crackli kullanıyorum. Youtube premium üyeliğim var müziğide youtube music den dinliyorum.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Windows'u CMD ile etkinleştirmiş kişilerinde korsan Windows kullandığı unutmamak gerek. Eğer bu yöntem ile Windows'u etkinleştirdiyseniz, sizlerde korsan kullanmaktasınız.

goal

80+
Ben yalnızca Browser üzerinden dizi/film izlemek için korsan tercih ediyorum. Ancak belirli güvenlik önlemleri çerçevesinde. Bu önlemler reklam engelleyici kullanmak, HTTP filtreleme, Privacy Badger olarak nitelendirilebilir.
Reklam engelleyici, HTTP filtreleme de kullanıyorum fakat Privacy Badger nedir?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Reklam engelleyici, HTTP filtreleme de kullanıyorum fakat Privacy Badger nedir?

Privacy Badger, Browser içerisindeki birtakım görünmez trackerları engelleyen eklenti. Reklam Engelleyici olarak uBlock Origin kullanın, ayarlarından ''Can sıkıcı öğeler'', ''Gizlilik'' ve ''Reklamlar'' bölümünde yalnızca AdGuard filtreleri etkin olsun.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hem de su gibi tüketiyorum. Fondipliyorum.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera
Top Bottom