Neler Yeni

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

• Tüketiyorum.

• Tüketmiyorum.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Netflix , en sevdiğim ve final sezonu yapılan diziyi bölümleri yayınlandıktan 3 ay sonra getirirse tabii ki başka yerden izlerim. Ayrıca sanırım benim yaptığım korsana girmiyor , sadece sabaha karşı 5'te History Channel'da yayınlanan diziyi canım istediği zaman farklı kaynaktan izliyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
'' Paran yoksa oynamak zorunda değilsin '' Hadi Ordan !
bu zaruri bir ihtiyaç mı? oynamayınca oyunsuzluktan ölen duydun mu? ben üniversiye başladığım gün çalışmaya başladım. ilk bilgisayarımı, ilk konsolumu aldım. yattığın yerden hadi ordan demek çok kolay.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

Satashke

80+ Bronze
bu zaruri bir ihtiyaç mı? oynamayınca oyunsuzluktan ölen duydun mu? ben üniversiye başladığım gün çalışmaya başladım. ilk bilgisayarımı, ilk konsolumu aldım. yattığın yerden hadi ordan demek çok kolay.

Hadi oradan kelimesi hakaret olmasada çokda düzgün bir kelime değil ve arkadaş doğru söylüyor
Siz 1000 Küsür Lira Verip Orjinal(!) Aldığınız Windowslarınızla Korsandan Uzak Durmaya Ve İnsanları Eleştirmeye Devam Edin. Paran Yoksa Oynama gibi bir cümle kurulamaz.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Siz 1000 Küsür Lira Verip Orjinal(!) Aldığınız Windowslarınızla Korsandan Uzak Durmaya Ve İnsanları Eleştirmeye Devam Edin. Paran Yoksa Oynama gibi bir cümle kurulamaz.
Tamam sizinle tartışmayacağım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bilgisayarımın nasıl etkinleştirildiğini nereden bilebilirsin? ya da hangi işletim sistemini kullandığımı? hangi platformlarda oyun oynadığıma imzamdan bakabilirsin. hepsini alın terimle aldım. sen bu güne kadar ne yaptın da beni eleştirdin?

ayrıca belirteyim, windowsum da korsan değil.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Oraya buraya para dağıtamam. Bir oyun 500 tl ediyorsa lanet olsun üreticilere.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
maalesef senin 500tl'nin, adamların 60€'su olması üreticilerin suçu değil.

Öyle ise başımızdakine lanet olsun ben bilmiyormuyum. Ama bazılarına batıyor ve siyaset diye banlanıyoruz.

Top Bottom