Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Driver booster kullandım çok garip bişe oldu

Windows un içine etti bütün özelliklerini bozdu format atmak zorunda kaldım onuda bi uygulamayı bu programla kaldırırken oldu Sony vegas ı kaldırırkene olmuştu
  2. Ritim Ustası

Driver booster kullandım çok garip bişe oldu

Driver booster gibi programlardan uzak durun benim başımı ağrıttı sizinde başınız ağrımasın
  3. Ritim Ustası

Youtube reklam engelleyicilere karşı önlemi arttırmış

Bu youtube premium hem PC hem Mobil için de mi geçerli yoksa ikiside ayrı ayrı mı alınıyor?
  4. Ritim Ustası

Bilgisayarda olmazsa olmaz dediğiniz programlar/eklentiler vs

Google ile Brave arasında neredeyse hiç bir fark yok Google çok ufak bir farklı hızlı ama Brave den iki kat daha fazla Ram tüketiyor ama benim için dert değil ama sistemi kötü olanlar için tavsiye ederim.
  5. Ritim Ustası

Bilgisayarda olmazsa olmaz dediğiniz programlar/eklentiler vs

Brave indirdim harbi güzelmiş sevdim mobilde vardı PC versiyonunun olduğunu bilmiyordum
  6. Ritim Ustası

Aptx vs LDAC hangisi daha iyi?

Merhaba, yakın zamanda Aptx veya LDAC destekli telefon ve kulaklık almayı planlıyorum her ikisinin de fiyatları tuzlu ama ses kalitesi benim için çok önemli sizce hangisi iyidir aralarında ses kalitesinde ciddi bir fark oluyor mu? LDAC çok güç tüketiyor diye duydum Aptx düşük güç tüketimi ile...
  7. Ritim Ustası

Valorant "Vanguard" uygulaması PC de sorun çıkarıyor!

Bu yazılım benim monitörü neden etkiliyor?
  8. Ritim Ustası

Valorant "Vanguard" uygulaması PC de sorun çıkarıyor!

Valorant yüklemiştim PC ye birde Vanguard uygulaması kurdu kurduktan sonra yeniden başlattım PC yi monitörün ekranı açılmadı düğmesinden kapatım açtım öyle açıldı, monitörün renk ayarlarını bozmuş! Daha önceden de oluyordu bu kaldırınca sorun düzeldi bu Vanguard uygulaması ne saçma sapan bi...
  9. Ritim Ustası

[YARDIM] Asus Armoury Crate uygulaması ile ilgili bir sorum var.

Armoury Crate uygulaması kullanan var mı en stabil ayarları atar mısınız ben yapay zekayı aktif ettim doğru mu yaptım yoksa manuel olarak ayarlamak mı daha iyi olur?
Top Bottom