Neler Yeni

Youtube reklam engelleyicilere karşı önlemi arttırmış

oguz13

80+ Bronze

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Ben 2 gün kullandım o taktiği sonra paketten premium çıkınca al gitsin diyip aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Youtube reklam başı o kadar para kazanıyor zaten.
kazansın benden çıkmıyor sonuçta

PffPanda

80+ Bronze
Bundan Önceki Uyarıların Çoğu Uygunsuz Davranış Veya Küfür Hatta Ben Şikayet Ettim Ban Yedin Birisinden Lusifer Michelson Videosuydu Hemde Yani Forumda Çok Göze Batıyorsun Forumda Göze Batarsan Millet Sana Lafını Söyler Her Gün Uyarı Yersen Boş Boş Bende Sana Soytarı Derim Üstüne Sen Kim Oluyorsunda Benim Acım Olsun Senle İlgili Seni Tanımıyorum Etmiyorum Forumda 1-2 Kere Gördüğüm Kişisin Onu Geç Benim Dengim Değilsin Ne Yapam Seni Ben Kendi Kendine Düşman Etme Milleti Kendine :D
Bende seni tanımıyorum sende beni tanımıyorsan niye gelip soytarı banlanmış falan yazıyorsun onu anlamadım ? Banları gösterebileceğim bir sayfa varsa bana tarif et sana aldığım uyarı ve banları tek tek atayım . Forumda adamın ettiği hakarete bişey olmuyor lucifer michaelson videosuna mı kuruluyorsunuz ?Küfür falan da etmedim kimseye kanıtlarsan bende kanıtlarım . Sadece videoda küfür vardı o da meme olsun diye atıldı . Ayrıca egolanıp hala kendini üstün görüyor olman da mükemmel bişey doğrusu . Yerden yere vuruyom küfürü geç hakaret bile etmeden ama gelip bana hala lucifer michaelson videosundan gittin göze batıyordun falan filan diyorsun

oguz13

80+ Bronze
kazansın benden çıkmıyor sonuçta
Çok fazla izleyen birisi değilseniz almaya değmez ama bence 30 tl için makul. Öğrenciyseniz 20 tl. Cashback ile alın 10 lira.

Bende seni tanımıyorum sende beni tanımıyorsan niye gelip soytarı banlanmış falan yazıyorsun onu anlamadım ? Banları gösterebileceğim bir sayfa varsa bana tarif et sana aldığım uyarı ve banları tek tek atayım . Forumda adamın ettiği hakarete bişey olmuyor lucifer michaelson videosuna mı kuruluyorsunuz ?Küfür falan da etmedim kimseye kanıtlarsan bende kanıtlarım . Sadece videoda küfür vardı o da meme olsun diye atıldı . Ayrıca egolanıp hala kendini üstün görüyor olman da mükemmel bişey doğrusu . Yerden yere vuruyom küfürü geç hakaret bile etmeden ama gelip bana hala lucifer michaelson videosundan gittin göze batıyordun falan filan diyorsun
Neyin kavgası anlamadım ben şimdi.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Çok fazla izleyen birisi değilseniz almaya değmez ama bence 30 TL için makul. Öğrenciyseniz 20 TL. Cashback ile alın 10 lira.
Yok bence de uygun ama ben cimri adamım kendime yediremiyorum yok spotifymış yok youtubemuş benim gibi pinti değilseniz alın geçin

PffPanda

80+ Bronze
Çok fazla izleyen birisi değilseniz almaya değmez ama bence 30 TL için makul. Öğrenciyseniz 20 TL. Cashback ile alın 10 lira.

Neyin kavgası anlamadım ben şimdi.
Forumda adam hakaret ediyor bişey olmuyor aynısını yaparım diyince tehdit diye ban yiyorum . Arkadaşta gelmiş bana farklı bir konuya attığım lucifer michaelson videosunu gelip bana argüman olarak sunup çok göze battığım için ban yediğimi iddia ediyor . Böyleleri yardım etmeye gelmek yerine kavgaya geliyor işte

Gelsin buyursun baksın uyarılara . Aynı şekilde banlar da nerde gözüküyor söylesin banları da atayım . Ben mi göze batıyom kim batıyor hep beraber görelim . Hakaret eden ban yemiyorken psuya c4 dediğim için ona bile uyarı yemişim .
1698576474423.png

Yok bence de uygun ama ben cimri adamım kendime yediremiyorum yok spotifymış yok youtubemuş benim gibi pinti değilseniz alın geçin
Android kullanıyorsanız aslında açık kaynaklı ücretsiz uygulamalara yönelebilirsiniz . PC de zaten reklam engelleyiciler var tabi sizde çalışıyorsa .

Taktiği var fakat sürekli uğraşmak istemez insan, Filtreleri sürekli sıfırlayınca engellenme yazısı gidiyor.
Bende bu kez de video açılmıyordu ki hocam . Mecbur gidip premium aldım en sonunda . Hem telefonda reklam izlemekten bezmiştim

oguz13

80+ Bronze
Forumda adam hakaret ediyor bişey olmuyor aynısını yaparım diyince tehdit diye ban yiyorum . Arkadaşta gelmiş bana farklı bir konuya attığım lucifer michaelson videosunu gelip bana argüman olarak sunup çok göze battığım için ban yediğimi iddia ediyor . Böyleleri yardım etmeye gelmek yerine kavgaya geliyor işte

Gelsin buyursun baksın uyarılara . Aynı şekilde banlar da nerde gözüküyor söylesin banları da atayım . Ben mi göze batıyom kim batıyor hep beraber görelim . Hakaret eden ban yemiyorken psuya c4 dediğim için ona bile uyarı yemişim .
Alıntıyı görüntüle

Android kullanıyorsanız aslında açık kaynaklı ücretsiz uygulamalara yönelebilirsiniz . PC de zaten reklam engelleyiciler var tabi sizde çalışıyorsa .

Bende bu kez de video açılmıyordu ki hocam . Mecbur gidip premium aldım en sonunda . Hem telefonda reklam izlemekten bezmiştim
Eleştirdim ban yedim v2

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
umut şahin
Eskiden çarpıya basıp geçebilirdik şimdi hiç bir şekilde geçilmiyor . Ublock kullanıyorum . Ne önerirsinizAlıntıyı görüntüle
knkm yanliş bilmiyorsam youtube premium 30tl papara ile 20tl ye geliyor ha bir de öğrenciysen 10tl ye geliyor bence alabilirsin 1 paket sigaradan daha ucuz youtube premium

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz
Bu youtube premium hem PC hem Mobil için de mi geçerli yoksa ikiside ayrı ayrı mı alınıyor?

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Her şeye para vereceğiz yakında ben istemiyorum kardeşim. aa ne kadar ucuzmuş diyerek spotify+gamepass+netflix+amazon prime+hepsiburada + vs vs vs yeter be! Vermeyeceğim para. Sanki sorunlarımız yetmiyormuş gibi abonelik hizmetlerine köle olduk resmen.
Abonelikler senin bir çok fırsattan ucuza yararlanmanı sağlıyor. Günde 1 saat bile YouTube kullanıyorsan ayda 450+ reklam görüyorsun ve 30TL'ye bunları kaldırabiliyorsun üstüne diğer özellikleri de bonus. Hepsiburada ile kargolarını ücretsiz yapabiliyorsun ve bu sadece 20TL. Ayda ortalama 5 ürün sipariş ettiğini varsayarsak her türlü kar. Amazonda da aynı şekilde ve bir sürü daha ekstrası var. Spotify tercih meselesi ben YouTube'dan dinliyorum. Gamepass zaten bulunmaz nimet. Ortada kölelik bir durum yok aylık 200TL verip bir sürü ekstra alıyorsun.

bunu anlatmaya çalışıyorum her şirket abonelik yaptırmaya bizi bağımlı hale getirmeye çalışıyor
Şirketler sizi abone olmaya zorlamıyor. Reklam izlemek isteyen abone olmaz istemeyen olur bu kadar. Günümüzde YouTube neredeyse herkes tarafından kullanılıyor.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reklam izlememek için para ödüyoruz. Add Block işe yaramayınca iki hafta önce falan premium almıştım ben. İş yerindeki bilgisayarda herhangi bir eklenti yok. O yüzden YouTube'un reklam işinin ne derece suyunu çıkarttığını görebiliyorum.

Top Bottom