Arama sonuçları: *

1. S

Discord botları için yardım edermisiniz

y tamamdır hocam saolun
  2. S

hocam tamam ordan devam ettim böyle bir şey geldi burda kapatmam gereken bir şey varmı hepsini kapatsam ne olur
  3. S

hocaammm sjajsnı hoca erişim derken yetklendirmemi yoksa farklı bir manayamı geliyor yoksa eposta değiştirecğeim discordun
  4. S

arkadaşlar discorduma bot eklemek sitiyorum mee6 bot ekliyeceğim öncelikle ama ama gmaile erişim istiyor ne anlama geliyor vermelimiyim bir sıktıntı çıkarmı birde başka hangi botları eklemeliyim sizce
  5. S

Gmail bağlı her şeyi başka Gmail geçirme

Arkadaşlar şuan kullandığım Gmail hesabım daki iste oyun hesabı stem epic flan aklimda bulunan her şeyi başka Gmail açıp ona geçiricem ama bu hesabı silicem sonradan aklıma gelirse işime yaramasi gerenek bir sey varsa hesap silindikten sonra sıkıntı yanı suan mesala gmailime bağlı her hesabı her...
  6. S

Windows abonelik mi olacak

Denedim olmadı hocam birde format atıp win 11 e geçmek istiyorum ondada win10da kullandığım ürün anahtarını kullanamıyorum galiba format atıp win10 yükleyip ürün anahtarını girip win11 e yükseltince ürün anahtarım öyle geçiyormuş direk yapsam yeni ürün anahtarı satın almak gerekmis ama simdi...
  7. S

Hocam konuyla alakalısız ama benim ekran kartım tam kendini kullanmıyor oyunlarda internette baya sorun var bunla alakalı görünürde bir sıkıntı yok win11 e geçince düzeldi diyenler var cidden Windows böyle bir şei yapabilirmi eski konularima bakabilirsiniz bunla alakalı
  8. S

Hocam şimdi Windows 12 abonelik sistemi ile gelicek diye haberler çıkıyor bende diyorumki bu gerçek olabilir mi birde abonelik olursa hangi işletim sistemine geçebilirmiyiz ben oyun odaklı kullandığım için Windows şart olurmu
  9. S

Kanka ne alaka şimdi dalga gecer gibi cevap veriyorsun hic verme kardeşim zorla cevap vermek zorunda değilsin
  10. S

Arkadaşlar sorum başlıkta win12 abonemi olunacak Windows en iyi işletim sistemimi
  11. S

Whatsapp Çöktü Mesajlar Gitmiyor!

Evetttt bende diyorum bende bir sıkıntımı var
Top Bottom