Neler Yeni

Windows abonelik mi olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar sorum başlıkta win12 abonemi olunacak Windows en iyi işletim sistemimi

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Sen linux kur knk boşver

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam olarak ne sormaya çalışıyon kanka
Hocam şimdi Windows 12 abonelik sistemi ile gelicek diye haberler çıkıyor bende diyorumki bu gerçek olabilir mi birde abonelik olursa hangi işletim sistemine geçebilirmiyiz ben oyun odaklı kullandığım için Windows şart olurmu

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hocam şimdi Windows 12 abonelik sistemi ile gelicek diye haberler çıkıyor bende diyorumki bu gerçek olabilir mi birde abonelik olursa hangi işletim sistemine geçebilirmiyiz ben oyun odaklı kullandığım için Windows şart olurmu
Kral windows 11 daha yeni çıktı windows 12 ne alaka şuan :D abonelik falanda olmaz klasik windows sistemi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Kral windows 11 daha yeni çıktı windows 12 ne alaka şuan :D abonelik falanda olmaz klasik windows sistemi olur.
Hocam konuyla alakalısız ama benim ekran kartım tam kendini kullanmıyor oyunlarda internette baya sorun var bunla alakalı görünürde bir sıkıntı yok win11 e geçince düzeldi diyenler var cidden Windows böyle bir şei yapabilirmi eski konularima bakabilirsiniz bunla alakalı

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Hocam konuyla alakalısız ama benim ekran kartım tam kendini kullanmıyor oyunlarda internette baya sorun var bunla alakalı görünürde bir sıkıntı yok win11 e geçince düzeldi diyenler var cidden Windows böyle bir şei yapabilirmi eski konularima bakabilirsiniz bunla alakalı
Windows 11'e geçince düzeldi diyenler arkadaşlar format atmıştır geçerken öyle düzelmiştir yıların windows 10'unda sıkıntı olucak ama şuanda yeni çıkan hatası diğerlerine göre fazla olan windows 11'de olmucak tuhaf olay bence format atıp windows 10'u baştan kur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Windows 11'e geçince düzeldi diyenler arkadaşlar format atmıştır geçerken öyle düzelmiştir yıların windows 10'unda sıkıntı olucak ama şuanda yeni çıkan hatası diğerlerine göre fazla olan windows 11'de olmucak tuhaf olay bence format atıp windows 10'u baştan kur.
Denedim olmadı hocam birde format atıp win 11 e geçmek istiyorum ondada win10da kullandığım ürün anahtarını kullanamıyorum galiba format atıp win10 yükleyip ürün anahtarını girip win11 e yükseltince ürün anahtarım öyle geçiyormuş direk yapsam yeni ürün anahtarı satın almak gerekmis ama simdi win10 yükleyip sıfırdan bir daha win11 e gecmek ne kadar sağlıklı olur sizce

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Denedim olmadı hocam birde format atıp win 11 e geçmek istiyorum ondada win10da kullandığım ürün anahtarını kullanamıyorum galiba format atıp win10 yükleyip ürün anahtarını girip win11 e yükseltince ürün anahtarım öyle geçiyormuş direk yapsam yeni ürün anahtarı satın almak gerekmis ama simdi win10 yükleyip sıfırdan bir daha win11 e gecmek ne kadar sağlıklı olur sizce
Evet yükseltirsen geçerli olurda hiçte sağlıklı olmaz ama ben kimseye windows 11 tavsiye etmiyorum ben beta zamanından beri kulanıyordum gereksiz ram kulanımları ve hatalarını görünce saldım windows 10'un desteği bitene kadar devam bence sende sorununu çözmeye çalış boşver win 11'i yeni konu aç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,765
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom