Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Armoury Crate yazılımı kullanmalı mıyım ?

Makro hariç kullanmıyorum, onun dışında bir artısı yok bildiğim kadarıyla. 1706944233 Çevre bileşen değilmiş. Gerek yok bence
  2. SorryImSoBussy

Google Chrome vs Microsoft Edge

Yoruculuktan kastım kullanıcıyı yoruyor. Çok fazla özellik var. İncik cıncık var. Ben bir browser da neden Ram kullanımı ayarı yapma ihtiyacı duyayım ki? Bu stabil olmadığı anlamına gelir. Chorome'un son güncellemesinde birde face id özelliği getirilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Sekmeleri yüz...
  3. SorryImSoBussy

Birçok kişi popülerliğine yenik düşüyor. Aynı mini Opera ve GX saçmalığı gibi. Anlamıyorum cidden o yorucu browserlar neden?
  4. SorryImSoBussy

İşte ve evde her zaman Edge kullanıyorum. Sade, yormayan ve kullanımı kolay. Chrome, Explorer gibi (resmen bir Alman ikinci dünya savaşı silahı misali) ağır vasıta varken en iyiydi. Sektörün tekelciliğinden ve neden o kadar güç tüketiyor bilmiyorum doğru dürüst ama o yorucu tarayıcıdan cidden...
  5. SorryImSoBussy

C# Form Button Sorunu

Box isimleri aynı olabilir mi? Yada aynı çağrıyı copy paste yaptıysan ilk satır 1. Buton olduğu için ona devrediyordur. Butondan boxlara emirlere sorun var.
  6. SorryImSoBussy

C# Form Button Sorunu

Sorunu tam anlamak amacıyla soruyorum. Visible etmek istediğin boxlar 3 tane, 3 farklı işlev buton var. Her biri ayrı boxı Visible etmesi lazım fakat 1 nolu butona tıklayınca 2 numaralı butonu açması gereken box açılıyor. 2 ye basınca da 1 açılıyor gibi mi?
  7. SorryImSoBussy

Olamayan bir mail adresine giden mail

Ben gönderdiğin adres hatalı sandım. Özür dilerim. Revize :RE olarak yada Düzeltme :RE olarak tekrar mailini gönder ama bu maili o yanlış gönderdiğin mail varya, heh işte ona cevap yazarak gönder ve yanlış mail adresi ilettiğini belirt. Sorun olmaz.
  8. SorryImSoBussy

Olamayan bir mail adresine giden mail

Öyle bir mail var ve sana cevap verdilerse sana gelir zaten. Aksi halde tekrar maili forward edip doğru mail adresini yazabilirsin.
  9. SorryImSoBussy

Yazılımcılıkta sertifikalarmı yoksa üniversite diplomasımı daha önemli?

Tamam işte bende onu demek istedim. Proje bilgi düzeyini belirtir. Eğer birinin bir alanda projesi yoksa o konuda bişey biliyorum demesi bana saçma geliyor. Ben asp.net biliyorum ama Web site projem örneği yok bunu gödteremşyorsam biliyorum diyemem. Sql biliyorum diyip bir database im yoksa...
  10. SorryImSoBussy

Yazılımcılıkta sertifikalarmı yoksa üniversite diplomasımı daha önemli?

Yaptığın projelere bakıyoruz. Projelerin ilgini ve bilgini bize gösteriyor zaten. Sadece bu. Diploman güçlüyse eğer artın oluyor. Özel bir üni ile Boğaziçi üniversitesi diploması bir değil.
  11. SorryImSoBussy

asus rog pugio 2 yi güncelleyemiyorum

Armoury Create başlı başına problemli bir program. Bende klavye mouse var asus rog. Keşke 300 400 fazla verip corsair alsaydım diyorum bazen. Programı bozuk arkadaş ya bozuk....
  12. SorryImSoBussy

Yine bir virüs vakası yine ben

Konu hakkında bilginiz yoksa sıkmayın arkadaşlar. SSL hatası bir Web Sitesinin güvenlik sertifikalarının olmaması durumunda görünür. Http:// olarak giriş yapılan tüm siteler SSL hatası verir ve bağlantı güvensiz olarak gözükür. Haliyle site güvensiz gösteren rilerek uyarıda bulunulur fakat...
  13. SorryImSoBussy

CMOS setup unility 1985-2011

Pc açılırken F2 F6 ve F8 tuşlarına basın. Üçünden biri boot menüyü açacaktır. Oradan diski seçip devam edin. 1620964357 Devamlı basarsanız daha net sonuç alırsınız. Devamlı basarak olabilir. (Lolde skill atmaya çalışmak gibi) Bazen kaçabiliyor bilginiz olsun. Birkaç kez deneyin.
  14. SorryImSoBussy

Synpenh İsimli Program Nedir?

Ekran dokunmatik mi?
  15. SorryImSoBussy

Synpenh İsimli Program Nedir?

Zararlı bir şey değil. Notebook'un dokunmatik mi? Altta programı tam olarak yazmışsın zaten pardon. Touchpad le ilgili o . Silme kalsın.
  16. SorryImSoBussy

cheat engine hata veriyor

Ne demek hangisi? Zaten 1 tane kullanıcı hesabı denetim ayarları bölümü var.
  17. SorryImSoBussy

cheat engine hata veriyor

Kullanıcı denetim ayarlarını açmaya çalışır mısın? Açılıyor mu?
Top Bottom