Hangi programda kullanmaya çalışıyorsun?bugün cheat engine indirdim ama şöyle bir hata alıyorum nasıl çözerim
Alıntıyı görüntüle
nasıl yani hocam hile yapacağım oyunumu soruyosunuz çünkü daha cheat enginei açamadımHangi programda kullanmaya çalışıyorsun?
hayır açılmıyorHiç mi açılmıyor ?
denedim hocam olmuyorYönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
Evet. Hangi uygulamada kullanmaya çalışıyorsun yoksa direk açılmıyor mu?nasıl yani hocam hile yapacağım oyunumu soruyosunuz çünkü daha cheat enginei açamadım
direk açılmıyor daha hiç açamadımEvet. Hangi uygulamada kullanmaya çalışıyorsun yoksa direk açılmıyor mu?
hangisi hocam ss atarmıısnızKullanıcı denetim ayarlarını açmaya çalışır mısın? Açılıyor mu?
bende az hile yapmadım orda beŞuradaki işlemleri uygulamayı deneyin.
Windows’un desteklenmemesi ne anlama geliyor? - Microsoft Desteği
Artık desteklenmeyen eski bir Windows sürümü kullanmanızın ne anlama geldiğini öğrenin.support.microsoft.com
Post automatically merged:
Vay be. Çok uzun zaman sonra bu programın adını duyuyorum duygulandım. Eskiler bilir Dragon Fable oyunu vardı az hile yapmadık...
hocam linkteki ekran görüntüleri açılmıyorŞuradaki işlemleri uygulamayı deneyin.
Windows’un desteklenmemesi ne anlama geliyor? - Microsoft Desteği
Artık desteklenmeyen eski bir Windows sürümü kullanmanızın ne anlama geldiğini öğrenin.support.microsoft.com
Vay be. Çok uzun zaman sonra bu programın adını duyuyorum duygulandım. Eskiler bilir Dragon Fable oyunu vardı az hile yapmadık...
Ne demek hangisi? Zaten 1 tane kullanıcı hesabı denetim ayarları bölümü var.hangisi hocam ss atarmıısnız
bende az hile yapmadım orda be