GUSE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 557
bugün indirdim kendi sitesinden, sıfır reklam sıfır virüsmillet kafayı kullanmıyor bazen
Bunlarda reklam gözlere baktırsan iyi olur.
bugün indirdim kendi sitesinden, sıfır reklam sıfır virüsmillet kafayı kullanmıyor bazen
sitedeki reklamlardan bahsedildiğini sandım ben, reddete tıklayınca yüklemez bu kadar basit, toxic davranmaya gerek yok dostumAlıntıyı görüntüle
Bunlarda reklam gözlere baktırsan iyi olur.
Vanguardı sil tekrar kurValoranta VAN -79 hatası yiyom kafayı yicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cs iöçin indridim
valorant a giremiyorum
csde cheat engine çalışmaz. csde de hile yapmayın bir de. oyun zaten bozuk bi de siz daha kötü hale getiriyorsunuzValoranta VAN -79 hatası yiyom kafayı yicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cs iöçin indridim
valorant a giremiyorum
Lucky patcher eskiden iyiyse güncelleme gelince arayüzü karışmış kullanamiyorumOrjinal sitesi ise evet güvenilir yılların eskimeyen iki efsanesi '' lucky patcher ve cheat engine''
Dediğin hatayı bugün aldım denetim masasından vanguardı siliyorsun oyunu açıp kuruyorsun sistemi yeniden başlatıyorsun bitiyor.Hocam, direkt riotla alakalı her şeyi sildim tekrar kurdum olmadı
Bu kadarına gerek yokVanguardı sil yeniden başlat. Güncellemeleri yap riottan sonra hizmetlerden vgn otomatik yap yeniden başlat gir
iş güç be kardom anca dönebildim kardomKardom sen nerdesin kardom ya ne zamandır görmüyorum seni forumda kardom