evet hocam şuan içime su serptiniz teşekkür ederim amazondan bir hanımefendi aradı iade yaparız ama beklersiniz dedi sistemi yeni topladım inanın bekleyemem...
Hocam dinledim aynı kart aynı model bende de var bence yollama zaten ses kasa fanları ile arada karışıyor bırak gitsin Aynı konuyu bende açmıştım bendeki...
https://streamable.com/3bbr9z Hocam ses şu seviyede biraz daha cızırtılı geliyor kasanın üst kapağından yolladım dediğim gibi çok bilgim yok bu yüzden biraz...
Merhabalar
yaklaşık 15 gün önce yine formdaki arkadaşların yardımıyla bir sistem topladım sistem bilgilerim şu şekilde
9070XT Saphire Pulse
Ryzen 7 7800x3D...
Hocam herşeyi aldım bu arada çok teşekkür ediyorum tek tek bağladım anakarta herşeyi genel birkaç şeyi değiştirdim başta aldığım millet biraz ön yargılı amd...
hocam tekrar merhaba minik bir karar değişikliği ile b850 gaming plus msi anakart ve
ryzen 7 7800x3d almaya karar verdim rami önümüzdeki ay alacağım şuan...
KASA VE PSU HOCAM :ROFLMAO::ROFLMAO:
senin dediğini kombinasyonla denedim de ( h3 + nzxt 850 güç kaynağı )
bu aldığım kasa indirimde gördüm ve aklıma yattı...
Hocam hepsini halletim kasa konusunda inan tam böyle tatmin olamadım ama yardımların için çok teşekkür ederim iade için birazdan gelir ürünler birkaçını...
İnan seni yoruyorum farkındayım ama =)
o psu 7.5 falan 8 bazı yerlerde h3 flow 3000 tl toplamda zaten 10 küsüre geliyor
toplamak gerekirse o aldığım 4000...
Çok pardon yanlış kasaya bakmışım fakat şu kasayı gördüm siz paylaşınca
[H3 id='Cooler+Master+Elite+600+4X120mm+bu+zermi']Cooler Master Elite 600 4X120mm...
Kasayı iade ettim şimdi şu şekilde ikisini ayrı alacaktım fiyat 15 bin tl ye falan çıktı soğutucu yu da halletim diyelim şöyle bir kasa buldum ikisini ayrı...
Şimdi bakınca mantıklı geldi daha çok bütçeyi esnetmek yerine kasayı ve işlemci soğutucuyu iade edeceğim kule tipi sağlam bir soğutucu gelir sanırım o...