KASA VE PSU HOCAM :ROFLMAO::ROFLMAO:
senin dediğini kombinasyonla denedim de ( h3 + nzxt 850 güç kaynağı )
bu aldığım kasa indirimde gördüm ve aklıma yattı...
Hocam hepsini halletim kasa konusunda inan tam böyle tatmin olamadım ama yardımların için çok teşekkür ederim iade için birazdan gelir ürünler birkaçını...
İnan seni yoruyorum farkındayım ama =)
o psu 7.5 falan 8 bazı yerlerde h3 flow 3000 tl toplamda zaten 10 küsüre geliyor
toplamak gerekirse o aldığım 4000...
Çok pardon yanlış kasaya bakmışım fakat şu kasayı gördüm siz paylaşınca
[H3 id='Cooler+Master+Elite+600+4X120mm+bu+zermi']Cooler Master Elite 600 4X120mm...
Kasayı iade ettim şimdi şu şekilde ikisini ayrı alacaktım fiyat 15 bin tl ye falan çıktı soğutucu yu da halletim diyelim şöyle bir kasa buldum ikisini ayrı...
Şimdi bakınca mantıklı geldi daha çok bütçeyi esnetmek yerine kasayı ve işlemci soğutucuyu iade edeceğim kule tipi sağlam bir soğutucu gelir sanırım o...
NZXT bunu alacağım kasa olarak h3 flow edition tarzında bir kasa gördüm onu düşünüyorum
gamepower olan kasa kargoya girdiği için iade yapamıyorlar gelince...
İleride belki yükseltirim diye düşündüm işlemciyi vs. Bakalım akşama doğru gelecek parçaların çoğu AMD en son Rx580 kullanmıştım
Baya üzmüştü beni o biraz...
Selamlar arkadaşlar, bir süredir güncel bir sistem toplama niyetim vardı ama malum kredi kartı limitleri tek seferde hepsini almaya elvermedi. Ben de Amazon...