Toxotes isimli üyenin son içerikleri

1. T

Toplama Sistem Konusunda Yardım

hocam tekrar merhaba minik bir karar değişikliği ile b850 gaming plus msi anakart ve ryzen 7 7800x3d almaya karar verdim rami önümüzdeki ay alacağım şuan çok param kalmadı aklımdaki iki soru şu şekilde FSP MP7-B soğutucu bu işlemciyi soğuturmu ? anakart olarak sizce uzun süre yükselterek...
  2. T

Çok geç adamları 5 kere aradım iade edip iptal ettim falan =)))) Denemiş oluruz bakalım yoksa satar 5070 alırım tekrardan
  3. T

KASA VE PSU HOCAM :ROFLMAO::ROFLMAO: senin dediğini kombinasyonla denedim de ( h3 + nzxt 850 güç kaynağı ) bu aldığım kasa indirimde gördüm ve aklıma yattı direkt Hocam şimdi tekrar bir denedim farklı yerlerden almak lazım fakat taksit bu kadar fazla olmuyor 6-9 taksit aldım tüm herşeyi H3 +...
  4. T

Hocam hepsini halletim kasa konusunda inan tam böyle tatmin olamadım ama yardımların için çok teşekkür ederim iade için birazdan gelir ürünler birkaçını iade ederim soğutucuyu kasayı vs. genele baktığımızda şuan sistem şu şekilde Thermaltake View 380 850W 80+ Gold ARGB USB 3.2 Siyah ATX Mid...
  5. T

İnan seni yoruyorum farkındayım ama =) o psu 7.5 falan 8 bazı yerlerde h3 flow 3000 tl toplamda zaten 10 küsüre geliyor toplamak gerekirse o aldığım 4000 tl lik saçma sıvı soğutmayı (sistemime göre) iade edeceğim birazdan gelir zaten [H3...
  6. T

İnan içimde bunu almak vardı fakat 10 bin tl fark var şuan sipariş verdim zaten iade ettikçe alacağım biraz acele davrandım
  7. T

Çok pardon yanlış kasaya bakmışım fakat şu kasayı gördüm siz paylaşınca [H3 id='Cooler+Master+Elite+600+4X120mm+bu+zermi']Cooler Master Elite 600 4X120mm bu üzermi[/H3]
  8. T

Kasayı iade ettim şimdi şu şekilde ikisini ayrı alacaktım fiyat 15 bin tl ye falan çıktı soğutucu yu da halletim diyelim şöyle bir kasa buldum ikisini ayrı almak yerine 5 bin tl falan daha uygun sence nasıl ? [H3...
  9. T

Şimdi bakınca mantıklı geldi daha çok bütçeyi esnetmek yerine kasayı ve işlemci soğutucuyu iade edeceğim kule tipi sağlam bir soğutucu gelir sanırım o fiyata ayrıca kasa olarak h3 flow edition alacağım yanında psu ayrı alırım bu şekilde sistem mantıklı oluyor sanırım :kedi:
  10. T

NZXT bunu alacağım kasa olarak h3 flow edition tarzında bir kasa gördüm onu düşünüyorum gamepower olan kasa kargoya girdiği için iade yapamıyorlar gelince siz reddedin öyle olur diyorlar :blobdance:
  11. T

[H3 id='MSI+PSU+MPG+A850G+PCIE5+850W+80+PLUS+GOLD+ACTIVE+PFC+FULL+MODULAR+G+Kayna+PSUBu+ekilde+buldum+kasa+olarakdaha+bulamadm+tam+iade+etmeye+alyorum+amazona+uan+aldm+gamepoweri']MSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD ACTIVE PFC FULL MODULAR Güç Kaynağı (PSU) Bu şekilde buldum kasa olarak...
  12. T

Kasa olarak ne önerirsiniz ?
  13. T

İleride belki yükseltirim diye düşündüm işlemciyi vs. Bakalım akşama doğru gelecek parçaların çoğu AMD en son Rx580 kullanmıştım Baya üzmüştü beni o biraz korkutuyor beni :blobdance:
  14. T

Selamlar arkadaşlar, bir süredir güncel bir sistem toplama niyetim vardı ama malum kredi kartı limitleri tek seferde hepsini almaya elvermedi. Ben de Amazon üzerinden vade farksız 9 taksit imkanını kullanıp parçaları tek tek seçerek sipariş verdim. Toplamda 79 bin TL civarına mal oldu. Sizce bu...
Geri