Hangi programda kullanmaya çalışıyorsun?bugün cheat engine indirdim ama şöyle bir hata alıyorum nasıl çözerim
Alıntıyı görüntüle
Evet. Hangi uygulamada kullanmaya çalışıyorsun yoksa direk açılmıyor mu?nasıl yani hocam hile yapacağım oyunumu soruyosunuz çünkü daha cheat enginei açamadım
hangisi hocam ss atarmıısnızKullanıcı denetim ayarlarını açmaya çalışır mısın? Açılıyor mu?
bende az hile yapmadım orda beŞuradaki işlemleri uygulamayı deneyin.
Bir programı ya da dosyayı yüklemeye, güncelleştirmeye veya başlatmaya çalıştığınızda oluşan "Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi" hatası - Microsoft Desteği
Şu hata iletisine yönelik sorun giderme: Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izniniz olmayabilir.support.microsoft.comMesaj otomatik birleştirildi:
Vay be. Çok uzun zaman sonra bu programın adını duyuyorum duygulandım. Eskiler bilir Dragon Fable oyunu vardı az hile yapmadık...
hocam linkteki ekran görüntüleri açılmıyorŞuradaki işlemleri uygulamayı deneyin.
Bir programı ya da dosyayı yüklemeye, güncelleştirmeye veya başlatmaya çalıştığınızda oluşan "Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi" hatası - Microsoft Desteği
Şu hata iletisine yönelik sorun giderme: Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izniniz olmayabilir.support.microsoft.comMesaj otomatik birleştirildi:
Vay be. Çok uzun zaman sonra bu programın adını duyuyorum duygulandım. Eskiler bilir Dragon Fable oyunu vardı az hile yapmadık...
Ne demek hangisi? Zaten 1 tane kullanıcı hesabı denetim ayarları bölümü var.hangisi hocam ss atarmıısnız
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende az hile yapmadım orda be