Arama sonuçları: *

1. TRHasan

DA Forum 2022 İnternet Tarayıcısı Anketi

Yeni Edgenin eski sürümü.
  2. TRHasan

Ubuntudan kurtulamıyorum

Üstteki arkadaşların dediklerini deneyip sonra sizin dediğinizi de deneyeceğim hocam. 1636286616 arkadaşların dediği çzüm başarısız oldu şimdi sizinkini deniyeceğim.
  3. TRHasan

Ubuntudan kurtulamıyorum

zaten boot menüsünden usbden başlatıyorum yine de denemeli miyim?
  4. TRHasan

Ubuntudan kurtulamıyorum

boot menüsünden usbden başlatıyorum yine de denemeli miyim?
  5. TRHasan

Ubuntudan kurtulamıyorum

Bilgisayarımda windows çöktü ben de mecburi olarak ubuntu kurdum (usbden) Şimdi Windows kurmak istiyorum ama bir türlü usbden kuramıyorum Rufus ubuntu desteklemediğinden dolayı şu şekilde yaptım Windows 8.1 ve Wİndows 7yi usbden boot etmeyi denedim ama bilgisayar usb yerine hdd'den başlıyor. Bu...
  6. TRHasan

Opera GX Mobil çıktı

Sonuçta mobil.
  7. TRHasan

Opera GX Mobil çıktı

Ben şu an kullanıyorum gayet iyi. 1624797204 Daha hızlı olduğunu düşünüyorum Yeni çıktığından dolayı zaten test yapacak fırsatım olmadı.
  8. TRHasan

Opera GX Mobil çıktı

Şu an Google Play Storede mevcut.
  9. TRHasan

Microsoft Edge nasıl kullanılır

Yandex olayını düzeltebilir ama 1.sorununu anlamadım 1-ayarlara gir 2-adres çubuğu ve arama yaz 3-Adres çubuğunda kullanılan arama altyapısını google yap. 1613845955 şu alt tab olayı ne ben anlamadım?
  10. TRHasan

Youtube'de Yorumlar gözükmüyor?

Evet denedim fakat hala görünmüyor. Vivaldiyi silip yeniden yükleyeceğim belki işe yarar.
  11. TRHasan

Bana tarayıcı önermeyin lütfen. Chrome zaten fazlasıyla yavaş 1612254901 Ne yapıcağımı anlamadım?
  12. TRHasan

Deniyorum.
  13. TRHasan

denedim ve hala gözükmüyor. 1612254365 Opera bana göre yavaş ancak yine indiririm
  14. TRHasan

Edge ile denedim çalışıyor. Sorun vivaldide gibi İzleyicileri ve reklamları engelledim ondan olabiliri mi?
  15. TRHasan

Edgede yorumlar gözüküyor.
  16. TRHasan

Herhangi bir videoya giriyorum aşağıya iniyorum açıklamadan sonra normalde yorumlar çıkar bende çıkmıyor? 2 Hesaptan da baktım yorumlar gözükmüyor. Kullandığım tarayıcı Vivaldi Edgeye girip ondan da bakıcam çalışıyor mu diye.
  17. TRHasan

Telegram Gruplarınızda Kullanababileceğiniz Telegram Botları

Eline sağlık çok detaylı bir konu olmuş. Kısa ve öz.
  18. TRHasan

Btdna.exe dosyası nedir?

Teşekkürler DNA klasörünü silsem sorun olur mu? torrent programı kullanmıyorum zaten.
  19. TRHasan

Btdna.exe dosyası nedir?

Bilgisayarımda 1 yıldır Dna adlı klasörün içinde btdna.exe adlı bir dosya var o zamandan beri malwarebytes ile yaptığım taramaların hiçbirinde malware olarak gözükmedi ta ki bugüne kadar. Bu dosya nedir? Dna klasörünü silsem sorun çıkar mı? DNA klasörünün içindeki dosyalar
  20. TRHasan

Spotify İçin Ayar Önerisi

Spotify'ı yeni yükledim yapmam gerek bir ayar var mı? Ses kalitesini yükseğe aldım. 1GB RAM olduğu için Ram'e fazla yüklenmesini istemiyorum. Microsoft Edge ile birlikle kullanıyorum. Ram kullanımı genelde %90 civarı yeni sekme açınca ve kapatınca. 1 saniyelik drop giriyor .
Top Bottom