ALT TAB da iken her sekmeye göre bir yer açılıyorum bu benim sinirimi bozuyor biraz ve aramayı yandex olarak yapıyor bunu düzeltebiliyormuyum Opera GX kullanıyorum sizce silmelimiyim
Yandex olayını düzeltebilir ama 1.sorununu anlamadımALT TAB da iken her sekmeye göre bir yer açılıyorum bu benim sinirimi bozuyor biraz ve aramayı yandex olarak yapıyor bunu düzeltebiliyormuyum Opera GX kullanıyorum sizce silmelimiyim
şu alt tab olayı ne ben anlamadım?Yeniden Yönlendirme Bildirimi
www.google.com
Yandex olayı için de:
Change your default search engine in Microsoft Edge - Microsoft Support
Learn how to change your default search engine in Microsoft Edge.support.microsoft.com
Edge kullanırken ALT+TAB kısayolu önce Edge'deki açık sekmeleri gösteriyor yani hızlı bir şekilde ALT+TAB yapılınca Edge'deki önceki sekmeye geçiliyor.Yandex olayını düzeltebilir ama 1.sorununu anlamadım
1-ayarlara gir
2-adres çubuğu ve arama yaz
3-Adres çubuğunda kullanılan arama altyapısını google yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu alt tab olayı ne ben anlamadım?
İlk attığım linkte gösteriyor.Evet ve ben bunu istemiyorum
Üç nokta -> Ayarlar -> Başlangıç -> Continue from where you left off yani kapattığınız yerden devam edin gibi bir şey olacak PC'de değilim şu an.birde kapattığımda, açtıktan sonra kalan sayfaların açık kalmasını istiyorum bunu nasıl yaparım
Hocam Chrome ya da Opera kullanmanızı öneririm.ALT TAB da iken her sekmeye göre bir yer açılıyorum bu benim sinirimi bozuyor biraz ve aramayı yandex olarak yapıyor bunu düzeltebiliyormuyum Opera GX kullanıyorum sizce silmelimiyim