Çok para ya. Bir kere kullandım macbook air m1, iki hafta sonra baktım ki bununla yaptığım her işi telefonumla yapabiliyorum ve telefonumla yaptığım bazı...
Naparsak yapalım bu oyuna gelmeyecek. Sebep korsan oynamamız ya da Türkiye’ye önem vermemeleri değil. Artık sebep tamamen siyasi. Bu şirketin başındakiler...
Asus tabii ki. Bu bütçede asustan daha düşük tepkime süresi sunan bir ekran yok. 3ms %100sRGB 350Nit gayet iyi. İşlemcisi de oldukça verimli olduğu için...
Şuan ki fiyatı güzel hocam daha düşürme bence ayrıca açıklamada ki pazarlık yazını kaldırmayı tavsiye ederim çok ölücü teklifler yapıyorlar açıklamaya...
40 a koyanlar genelde firmalar koyuyor. Olurda düşerse birine satarız diye. Son kullanıcı 25-30 arasına koyuyor. Fakat 30 veren 4060 alıyor genelde. Fakat...
Ee senin tuşlarda silik niye 37k versinler
1782210387
Bu arada silik tuşları monster ücretsiz gönderiyor sana, mail üzerinden ulaş sana istediğin tuşları...
Yurtdışı kayıtlı poco x8 pro, cmf 1 i güç olarak batarya olarak kamera olarak şarj hızı olarak 3 e katlar hem parça ve aksesuar bulma konusunda hemde piyasa...