Arama sonuçları: *

1. Touoa

Instagram'ımı Kapatsam Bir Şey Kaybetmiş Olur muyum?

Açıkçası her şeyi hayatıma sığdırıyorum, arada Instagram ve YouTube güzel gidiyor. 7/24 iş iş proje proje olursa kafayı yerim, sosyal hayatımda var ekstra.
  2. Touoa

Ofis yazılımınız korsan mı lisanslı mı?

Lisanslı, öğrenci için var. Yoksa korsan kullanırdım.
  3. Touoa

Yazılım'a Geç mi Başladım?

Şu an rahat ettiğin , alıştığın kütüphaneyi kullan sonra diğerlerini keşfetmeye başlarsın.
  4. Touoa

Yazılım'a Geç mi Başladım?

Yazılıma asla geç başlama gibi bir durum yok ya, sadece ne zaman başlarsan kardır diyelim. Boş zamanlarında bile hobi şeklinde yapsan, senin için büyük artı olur.
  5. Touoa

Opera gx in reklam engelleyicisinden başka reklam engelleiyici kullanmalımıyım?

uBlock origin kullan, en sağlamı o bence.
  6. Touoa

MOVAVİ VİDEO SUİTE 2020 STEAM EDİTİON Alınır mı? 18,59TL

Alınabilir bence. Fiyatı uygun
  7. Touoa

Chrome'da Film/Dizi İzlerken Açılan Reklam siteleri Nasıl Engellenir ?

uBlock Origin gerçekten iyi
  8. Touoa

Yazılım öğrenmek ileride ne işimize yarar?

22 yaşındayım, profesyonel olarak yazabildiğim frontend ve backend var. Şuanda da ilerlemeye çalıştığım phyton, c# , c++ var. 1615902309 İstersen özelden yaz konuyu kirletmeyelim.
  9. Touoa

Mobil tabanlı sitelerden fazlasıyla kazanıyorsun, emin olabilirsin.
  10. Touoa

Aldığım zamanlarda ekran kartı 12K değildi çünkü :) 1615901834 Tam olarak öyle ilerlemedim aslında, Antalya'da yaşıyorum, stajer olarak girdiğim bir yerden ilerledim biraz açıkçası.
  11. Touoa

Nasıl yani, öğrenme ilerleme konusunda mı?
  12. Touoa

Bir ay kadar bir sürede. Aslında bu sana bağlı, ben her gün oturup yazmıyorum. Gece birkaç saat oturuyorum sadece, ya da karşında ki kişinin verdiği istediği süreye bağlı bir durum. 1 Haftada da yazabilirsin. + müşteri memnuniyetini yüksek tutarsan referans kazanmış olursun, bu da sana reklam...
  13. Touoa

Web tasarımla başlayabilirsin, özellikle bu zamanlarda webden iyi gelirler elde ediliyor. Örnek olarak kendimi verebilirim yaptığım bir projeyle imzada ki sistemi aldım. E-ticaret sitelerinde gerçekten iyi para var, harici olarak oyun ve siber yazılımla da ilgilenebilirsin. Bir yerden başlarsan...
  14. Touoa

Ücretsiz ama kaliteli anti-virus programı

malwarebytes , kaspersky
  15. Touoa

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

Online oyunları alıyorum ama offline uzun hikayeli oyunları cracklı kullanıyorum. Ekstra photoshop tarzı uygulamaları da cracklı kullanıyorum.
Top Bottom