Neler Yeni

Ofis yazılımınız korsan mı lisanslı mı?

Soru konuda

• Korsan kullanıyorum

Oylar: 17 54.8%
  • Parasını verip aldım. Lisanslı kullanıyorum.

Oylar: 5 16.1%
  • Diğer

Oylar: 9 29.0%

• Oy kullanan toplam üye
    31

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
elimden geldikçe orjinal satın almaya çalışıyorum oyun yazılım vs. ama yılda Max 10 12 saat proje ödevi için 😀 girip kullandım Office programlarını korsan kullanıyorum yoksa düzenli kullandım bir şey olsa satın alırdım
Bu mevzu ile ilgili yeni bir konu açacağım. Sizin için de çözüm olacaktır. Takipte kalın.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Office yazılımlarımının tamamını korsan olarak kullanıyorum. Windows'u OEM key şeklinde kullanıyorum. Oyunları ise Steam fanı olduğum için Steam üzerinden alıyorum. Bunları sorgulamak da kimseye düşmez, isteyen istediğini kullanır.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
lisanslı, öğrenci.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bu mevzu ile ilgili yeni bir konu açacağım. Sizin için de çözüm olacaktır. Takipte kalın.
takipteyim birde kullandım sadece belli dönem oluyor mesele Ocak ayında kullanıyorum birdaha Mayıs'ta lazım oluyor bir bakıyorum format atmışım hadaa bidaha kurmaya uğraş onu nasıl nerden indirmiştim bak bide korsan oldumu linkler felan değişiyor hoop bidaha ara sağlam bir site sonra isim gitiyor iyi güzel gene diğer Ocak geliyor bu sefer Windows 11 e geçtik düzgün olsun diye format hoop noldu gene kur (açıkcasi çok korsana karşı birisiyim bu gün sırf orjinali yok diye pc platformunda GTA vice City oynayamiyorum hadi GTA definitive edition var sadece vice City istiyorum ben hadi alalım diyelim yani birde güncelleme düzeltme gelir diye bekliyorum grafiklere vs aynı şekil pes 2013 oynayasim geldi bir ara baktım hiçbir yerde orjinal yok şimdi korsan indirmek istemiyorum çok uzun yıllar orjinal korsan nedir bilmeden bir çok oyun porgram kullandık bilmiyorduk çünkü CD'cide gittimizde aldimiz oyunlar biz orjinal diye biliyorduk o zamanlar imkanımız yoktu evde internet yok orjinal oyuna erişiminiz yani şimdi farkına vardikca bazı şeylerin o kadar emeğin vs tamamen orijinal almaya çalışıyorum)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
takipteyim birde kullandım sadece belli dönem oluyor mesele Ocak ayında kullanıyorum birdaha Mayıs'ta lazım oluyor bir bakıyorum format atmışım hadaa bidaha kurmaya uğraş onu nasıl nerden indirmiştim bak bide korsan oldumu linkler felan değişiyor hoop bidaha ara sağlam bir site sonra isim gitiyor iyi güzel gene diğer Ocak geliyor bu sefer Windows 11 e geçtik düzgün olsun diye format hoop noldu gene kur (açıkcasi çok korsana karşı birisiyim bu gün sırf orjinali yok diye pc platformunda GTA vice City oynayamiyorum hadi GTA definitive edition var sadece vice City istiyorum ben hadi alalım diyelim yani birde güncelleme düzeltme gelir diye bekliyorum grafiklere vs aynı şekil pes 2013 oynayasim geldi bir ara baktım hiçbir yerde orjinal yok şimdi korsan indirmek istemiyorum çok uzun yıllar orjinal korsan nedir bilmeden bir çok oyun porgram kullandık bilmiyorduk çünkü CD'cide gittimizde aldimiz oyunlar biz orjinal diye biliyorduk o zamanlar imkanımız yoktu evde internet yok orjinal oyuna erişiminiz yani şimdi farkına vardikca bazı şeylerin o kadar emeğin vs tamamen orijinal almaya çalışıyorum)
Konuyu birazdan yazmaya başlayacağım. Seni de korsan ofis aramaktan kurtaracaktır.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sanırım korsan
Office yazılımlarımının tamamını korsan olarak kullanıyorum. Windows'u OEM key şeklinde kullanıyorum. Oyunları ise Steam fanı olduğum için Steam üzerinden alıyorum. Bunları sorgulamak da kimseye düşmez, isteyen istediğini kullanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatımız korsan reiss
İçimden öyle söylemek geldi.
Param yettiğince satın almaya çalışıyorum. Korsan kullanıyorum.

Mesaj otomatik birleştirildi:

tşkk

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Office programlarını kullananların %85'i korsan kullanıyor sorun yok kullanabilir. Ayrıca Windows'u da OEM key yani resmi olmayan keylerle kullanıyorlar yani korsan sıkıntı yok kullanabilirler. Ama şimdi gelelim sorunumuza peki oyunları korsan kullanan kişilere niye emek hırsızı diye damga vuruyor bu kişiler? Kendileri oyun hariç diğer her şeyi korsan kullanınca sıkıntı yok oyunlara gelince emek hırsızı diyeceklerim bu kadar.
ben de aksine oyunları genelde korsan oynarım windows ve office yazılımlarını lisanslı kullanıyorum 😄

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Lisanslı, öğrenci için var. Yoksa korsan kullanırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,451
Üyeler
163,658
Son üye
Mustafafafa1907
Top Bottom