Arama sonuçları: *

1. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Asıl kullanım amacı kamelya olarak ama biz daha çok depo gibi kullanıyoruz. 😄
  2. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Cihaz: Panasonic Lumix DMC-G1 Yer: Bahçemiz
  3. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

çok güzel
  4. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Arkadaşlar açıklamayı güncelledim, inceleyip kuralları uygularsak hem güzel bir düzen yakalarız, hem de daha estetik görünür. Teşekkür ederim şimdiden.
  5. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Kastamonu ziyaretimden bir kaç fotoğraf bulunuyor benim de😄 Cihaz: Panasonic Lumix DMC-G1 Yer: Mahmutbey Camii / Kastamonu Açıklama: Mahmutbey Camii 1366 yılında Candaroğulları Beyliği hükümdarı olan Emir Mahmut tarafından yaptırılmıştır. Cuma cami olarak yaptırılan bu Cami dış duvarlar moloz...
  6. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

3.14 MB paylaşmış olduğum fotoğraf. Site kendi küçültüyor olabilir.
  7. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Dostlar fotoğrafı ne ile çektiğinizi belirtirseniz çok iyi olur. Bunu söylememin nedeni, mesela telefon ile çektiyseniz o telefonu almayı düşünen birisinin kamera performansını görme şansı olur. Kamera ile çekildiyse de aynı şekilde. Sevgiler
  8. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Benim çekim yaptığım kamera yaklaşık 2009'dan kalma. O kadar eski ki Türkiye'de yok 😄. Fotoğrafçılığa telefon ile başladım ben de, markası da Huawei p10. Eski bir kamera ile güzel işler çıkarılabiliyor. Kendim köyde ikamet etmekteyim. Hiçbir şey yok, HİÇBİR ŞEY. İllaki malzeme çıkıyor her halükarda.
  9. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Ne açıdan zorlanıyorsunuz?
  10. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

O zaman çekimi bana ait ilk gönderiyi atayım. (Panasonic Lumix DMC-G1) Kapak fotoğrafım da olur kendisi 😄
  11. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Fotoğrafçılık ile uğraşanların, fotoğrafçılığa yeni başlayanların, fotoğrafçılığa ilgi duyanların veya fotoğrafçılık hakkında bilgilenmek isteyen herkesin yararlanabileceği bir kulüp kurmak istedim. Çektiğimiz fotoğrafları saygı çerçevesinde eleştirelim ve birbirimizi geliştirme konusunda...
Top Bottom