Fotoğrafçılık Kulübü

BayBlatt

80+
Reaksiyon skoru
44
Fotoğrafçılık ile uğraşanların, fotoğrafçılığa yeni başlayanların, fotoğrafçılığa ilgi duyanların veya fotoğrafçılık hakkında bilgilenmek isteyen herkesin yararlanabileceği bir kulüp kurmak istedim. Çektiğimiz fotoğrafları saygı çerçevesinde eleştirelim ve birbirimizi geliştirme konusunda yardımcı olalım.

İmzamız: Fotoğrafçılık Kulübü

Fotoğraf paylaşmak istiyorsanız eğer şu kurallara uyalım lütfen:

1) Fotoğrafı hangi cihaz ile çektiğinizi kesinlikle belirtiniz,
2) Fotoğrafın çekildiği yeri belirtiniz (zorunlu değil),
3) Tarihi bir yer, obje vs. ise varsa bilginiz, ne olduğu hakkında kısa bir yorum yazınız.

Örnek:
Cihaz: Panasonic Lumix DMC-G1
Yer: Mahmutbey Camii / Kastamonu
Açıklama: Mahmutbey Camii 1366 yılında Candaroğulları Beyliği hükümdarı olan Emir Mahmut tarafından yaptırılmıştır. Cuma cami olarak yaptırılan bu Cami dış duvarlar moloz taştan yapılmış, Mahmutbey Camii ise tamamen ahşap olup yalnızca Mihrap kısmında alçı kullanılmıştır. Kapısının biri ise çalınmıştır. Sonradan bulunduğu bildirilmiştir ama onun hakkında detaylı bilgi bilmiyorum.

Katılmak istiyorsanız eğer benimle iletişime geçmeniz ve imzamızı kullanmanız yeterlidir.

Herkese İyi Forumlar Dilerim.

Katılımcılar: @BayBlatt , @Prmy , @erny

Son düzenleme:
O zaman çekimi bana ait ilk gönderiyi atayım. (Panasonic Lumix DMC-G1)
P1110450.jpg
Kapak fotoğrafım da olur kendisi 😄

Son düzenleme:
Ben fotoğraf çekmek isterim ama bence çok zor.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny
Mesela fotoğraf çekmek için iyi bir kamera lazım. Onun dışında böyle manzara fotoğraflarını şehirde çekmek zor olduğundan.
Benim çekim yaptığım kamera yaklaşık 2009'dan kalma. O kadar eski ki Türkiye'de yok 😄. Fotoğrafçılığa telefon ile başladım ben de, markası da Huawei p10. Eski bir kamera ile güzel işler çıkarılabiliyor. Kendim köyde ikamet etmekteyim. Hiçbir şey yok, HİÇBİR ŞEY. İllaki malzeme çıkıyor her halükarda.

En sevdiğim ikilim :D
IMG_20200327_085046.jpg
IMG_20200328_140951.jpg

Son düzenleme:
WhatsApp Image 2020-12-21 at 14.07.35.jpeg

buda benım ilk fotom olsun :D

IMG_20200719_181242.jpg

Bu fotoğrafı parkta yarışmaya katılmak için profesyonel fotoğraf çeken birine göstermiştim, güneşin yansımasını da kadraja almaya çalış demişti. Oysa tam masanın solundaki insanları çekmemek için ne zorlukla ne değişik açılarda çekmiştim 😂

[Eskişehir/Mamuca Parkı]

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,404
Üyeler
185,723
Son üye
zorr0_35