BayBlatt
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 44
- İsim
- Bayram Yaprak
Fotoğrafçılık ile uğraşanların, fotoğrafçılığa yeni başlayanların, fotoğrafçılığa ilgi duyanların veya fotoğrafçılık hakkında bilgilenmek isteyen herkesin yararlanabileceği bir kulüp kurmak istedim. Çektiğimiz fotoğrafları saygı çerçevesinde eleştirelim ve birbirimizi geliştirme konusunda yardımcı olalım.
İmzamız: Fotoğrafçılık Kulübü
Fotoğraf paylaşmak istiyorsanız eğer şu kurallara uyalım lütfen:
1) Fotoğrafı hangi cihaz ile çektiğinizi kesinlikle belirtiniz,
2) Fotoğrafın çekildiği yeri belirtiniz (zorunlu değil),
3) Tarihi bir yer, obje vs. ise varsa bilginiz, ne olduğu hakkında kısa bir yorum yazınız.
Örnek:
Cihaz: Panasonic Lumix DMC-G1
Yer: Mahmutbey Camii / Kastamonu
Açıklama: Mahmutbey Camii 1366 yılında Candaroğulları Beyliği hükümdarı olan Emir Mahmut tarafından yaptırılmıştır. Cuma cami olarak yaptırılan bu Cami dış duvarlar moloz taştan yapılmış, Mahmutbey Camii ise tamamen ahşap olup yalnızca Mihrap kısmında alçı kullanılmıştır. Kapısının biri ise çalınmıştır. Sonradan bulunduğu bildirilmiştir ama onun hakkında detaylı bilgi bilmiyorum.
Katılmak istiyorsanız eğer benimle iletişime geçmeniz ve imzamızı kullanmanız yeterlidir.
Herkese İyi Forumlar Dilerim.
Katılımcılar: @BayBlatt , @Prmy , @erny
İmzamız: Fotoğrafçılık Kulübü
Fotoğraf paylaşmak istiyorsanız eğer şu kurallara uyalım lütfen:
1) Fotoğrafı hangi cihaz ile çektiğinizi kesinlikle belirtiniz,
2) Fotoğrafın çekildiği yeri belirtiniz (zorunlu değil),
3) Tarihi bir yer, obje vs. ise varsa bilginiz, ne olduğu hakkında kısa bir yorum yazınız.
Örnek:
Cihaz: Panasonic Lumix DMC-G1
Yer: Mahmutbey Camii / Kastamonu
Açıklama: Mahmutbey Camii 1366 yılında Candaroğulları Beyliği hükümdarı olan Emir Mahmut tarafından yaptırılmıştır. Cuma cami olarak yaptırılan bu Cami dış duvarlar moloz taştan yapılmış, Mahmutbey Camii ise tamamen ahşap olup yalnızca Mihrap kısmında alçı kullanılmıştır. Kapısının biri ise çalınmıştır. Sonradan bulunduğu bildirilmiştir ama onun hakkında detaylı bilgi bilmiyorum.
Katılmak istiyorsanız eğer benimle iletişime geçmeniz ve imzamızı kullanmanız yeterlidir.
Herkese İyi Forumlar Dilerim.
Katılımcılar: @BayBlatt , @Prmy , @erny
Son düzenleme: