selamlar, oled şart değil ama 32-34 arası bir gaming monitör arıyorum hikayeli oyunlar için. görüntü kalitesi çok düşük olsun istemiyorum fakat karar...
Eğer içine sinmiyorsa tabii ki tercih etme, akvaryum kasalarda fan kalitesi ve konumları ciddi fark yaratıyor Lian Li O11 fanlar ile baya başarılı ama...
Selam,
Bu tarz kasalar yerine mesh ya da flow kasa bakman bence daha sağlıklı olur soğutma açısından fark yaratıyor. NZXT H7 FLOW bakılabilir görüntüsü...
akkolara baktımda çok küçük geliyor hocam gözüme bu asusta bilek desteği olmasıda yazı yazarken işimi kolaylaştıracak gibi geldi. sadece keychronedan sonra...
Selamlar, geçen gün indirimde paylaşılan asus rog scope ıı 96 rx modelini aldım fakat henüz açmadım. Yaklaşık 6-7 yıldır Keychrone k8 kullanıyorum ve artık...
Aynısından hocam ramim çok yetersiz çünkü indirim bakıyorum sürekli forumda ama denk gelmedi vatanada sık sık giriyorumda ayrı bir ekranda mı paylaşılıyor...
Herkese selamlar;
Sistemim 12400f 4060 iken RE Requiem gibi oyunları dropsuz oynayabiliyordum, sistemimde değişiklik yaptım anakartım Tuf B650 Cpu Amd R5...