selamlar, oled şart değil ama 32-34 arası bir gaming monitör arıyorum hikayeli oyunlar için. görüntü kalitesi çok düşük olsun istemiyorum fakat karar veremedim önerileniz ne olur. max 2k yetecektir 4k gerek duymuyorum
Eğer içine sinmiyorsa tabii ki tercih etme, akvaryum kasalarda fan kalitesi ve konumları ciddi fark yaratıyor Lian Li O11 fanlar ile baya başarılı ama fiyatlar yüksek tabi
Selam,
Bu tarz kasalar yerine mesh ya da flow kasa bakman bence daha sağlıklı olur soğutma açısından fark yaratıyor. NZXT H7 FLOW bakılabilir görüntüsü hoşuna gidiyorsa flow kasaların ya da MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW da bence hoş kasalar.
[H3 id=''][/H3]
akkolara baktımda çok küçük geliyor hocam gözüme bu asusta bilek desteği olmasıda yazı yazarken işimi kolaylaştıracak gibi geldi. sadece keychronedan sonra memnun kalır mıyım onu bilmiyorum. mükemmel bir kalvye değil işimi görecek bir ürün yetecektir açıkçası
Selamlar, geçen gün indirimde paylaşılan asus rog scope ıı 96 rx modelini aldım fakat henüz açmadım. Yaklaşık 6-7 yıldır Keychrone k8 kullanıyorum ve artık eskidi. Hikayeli oyunlar oynuyorum aynı zamanda sürekli pc başında çalışıyorum ve yazı için kullanıyorum, yorumlarınız nedir iade edip...
Aynısından hocam ramim çok yetersiz çünkü indirim bakıyorum sürekli forumda ama denk gelmedi vatanada sık sık giriyorumda ayrı bir ekranda mı paylaşılıyor indirim anlamadım
Herkese selamlar;
Sistemim 12400f 4060 iken RE Requiem gibi oyunları dropsuz oynayabiliyordum, sistemimde değişiklik yaptım anakartım Tuf B650 Cpu Amd R5 7500F Ram Xpg 6000Mhz Cl46 16Gb. It takes two gibi oyunlardada çok düştü performans 70 fpslerde seyrediyor requiemde çok çok fazla drop yedim...