Arama sonuçları: *

1. Lergoooon

Apple Kullanıcı Kulübü

Saçma kulüplere saçma dememişsiniz, kulüplere saçma demişsiniz. Farklı şeyler. Tırnak içinde yazdığım ifade sizin yazmış olduğunuz mesaj. Uzatmanın gereği yok diye düşünüyorum. İyi forumlar.
  2. Lergoooon

Apple Kullanıcı Kulübü

Yazdığınız yazıyı ben okudum, siz okumamışsınız. "Kulüplere Saçma Diyen Biri 5 Saniye Sonra Niye Kulüp Kursun demi yANİ aRTIK" Aynen böyle yazdınız. İyi forumlar.
  3. Lergoooon

Apple Kullanıcı Kulübü

Yok ben size demedim ve kurduğunuz kulübü destekliyorum zaten. Arkadaşın "Bir bu eksikti" sözü bana biraz garip ve saçma geldi.
  4. Lergoooon

Apple Kullanıcı Kulübü

Dostum Apple ürün alacak birine Apple kullananın önermesi daha mantıklı olmaz mı? Android kullanıp İPhone telefonlara saldıran çok insan var. Birinci kullanıcının tavsiye vermesi çok daha mantıklı. Seçtiğin kelimeler mantıksız.
  5. Lergoooon

Destek Kulübü

Forumda bir süre *eskisi kadar* aktif olamayacağım. Sorun olacaksa dönene kadar çıkartabilirsiniz. @Flushixy
  6. Lergoooon

Cinayet Büro Kulübü (BEHZAT Ç .)

Gel de bu imzayı çalma şimdi :D.
  7. Lergoooon

Destek Kulübü

Daha iyi bir fikir veya icraatin olacaksa seni Destek Kulübü olarak en önde destekleyeceğimizi bil.
  8. Lergoooon

Destek Kulübü

Koşulları artıracaksınız diye hiç bakmamıştım 1000 mesaj ve reaksiyona ulaştığımda bakacaktım ama koşullar değişmemiş :).
  9. Lergoooon

Destek Kulübü

Şu an ne yapmam gerekiyor :D
  10. Lergoooon

Destek Kulübü

Katılabilir miyim?
  11. Lergoooon

Sistem Tavsiye Topluluğu

Forumu karalamaktan yöneticiyi karalamaya geçtiler.
  12. Lergoooon

Sistem Tavsiye Topluluğu

Yahu bir de diyorlar ki JD SSD'ler Rampage Gamepower ürünler öneriliyor. Kanıt olması için bir fotoğraf atın dedim ama hala suçlamalara devam ediliyor. Cidden emeğe yazık.
  13. Lergoooon

Sistem Tavsiye Topluluğu

Doğruları savunmaktan korkumuz yok emin olabilirsin @Abdullah Hacıgül.
  14. Lergoooon

Sistem Tavsiye Topluluğu

Recep Baltaş ve Ali Güngör ayrıca diğer moderatörler buna nasıl izin veriyor? Ben onu anlamış değilim @Abdullah Hacıgül
  15. Lergoooon

Destek Kulübü

Saygılar :D
  16. Lergoooon

Destek Kulübü

Bunu nasıl yaptın? :D :D
  17. Lergoooon

Destek Kulübü

Reaksiyon 750 olsa daha iyi olabilir mesajla orantılı bir şey değil çünkü. Ama karar sizin.
  18. Lergoooon

Sistem Tavsiye Topluluğu

Gücü ve özellikleri sabit bir karta ne yapıp performansı artırabiliriz. Bu Google'a RTX 2080 Tİ indir yazmak gibi bir şey.
  19. Lergoooon

Sistem Tavsiye Topluluğu

Sistemler de bir yerden tutarsızlık var diyebiliriz.
  20. Lergoooon

Destek Kulübü

Artacak mı koşullar? Ne gibi bir değişiklik olacak?
Top Bottom