Senin testlerin yalan değil ama ESKİ TARİHLİ. Bunu anlatamıyorum, sürücü ve oyun güncellemeleriyle durum değişebiliyor.knk internettteki milyar tane test inceleme vs vs her şey yalan techpowerup ya da guru3d filan farketmez hepsi yalan dolan sadece fryzen haklı değil mi?
Testi açıp okudun mu? Oyunların hepsinde 5500XT önde.
Açıkça söyleyeceğim , alınmayın. Sistemler çok kötü. Şahsen böyle bir kulübün bu foruma yarardan çok zararı olur diye düşünüyorum.
Senin testlerin yalan değil ama ESKİ TARİHLİ. Bunu anlatamıyorum, sürücü ve oyun güncellemeleriyle durum değişebiliyor.
Gücü ve özellikleri sabit bir karta ne yapıp performansı artırabiliriz. Bu Google'a RTX 2080 Tİ indir yazmak gibi bir şey.Testi açıp okudun mu? Oyunların hepsinde 5500XT önde.
Yarım saat bekleyin, sistemleri alternatif hazır sistemlerle karşılaştıracağım.Açıkça söyleyeceğim , alınmayın. Sistemler çok kötü. Şahsen böyle bir kulübün bu foruma yarardan çok zararı olur diye düşünüyorum.
Kartlar ilk çıktıklarında tam optimize olmuyorlar. Genellikle AMD kartların sonradan performansları optimize edildikçe artıyor. HD serilerinden beri görüyoruz bu durumu.Gücü ve özellikleri sabit bir karta ne yapıp performansı artırabiliriz. Bu Google'a RTX 2080 Tİ indir yazmak gibi bir şey.
Neye göre ? Hangi sistemlere göre ? Hangi fiyata göre ? Hangi ortama göre ( hava akışı veya ortam sıcaklığı açısından ) ? Fikir güzel ama ortaya çıkan sonuç , kötü. Olgusal olarak neyi kanıtlayabilirsin ? Nitelik olarak her şey ortada zaten. İndirgeme yapmaya gerek yok. Ben burda yazdığın her şeye materyalist olarak bakacağım haberin olsun ki olması gerek bu.Yarım saat bekleyin, sistemleri alternatif hazır sistemlerle karşılaştıracağım.
Gayet haklısın hocam. Sistemler kötü. Ama kabul etmeyeceklerdir diye tahmin ediyorum.Açıkça söyleyeceğim , alınmayın. Sistemler çok kötü. Şahsen böyle bir kulübün bu foruma yarardan çok zararı olur diye düşünüyorum.
tabi bu nvıdıa için de geçerli bir ara bir haberde gameready sürücülerinden sorna artan perofmrnas artışı ile alakalı nvıdıanın bir grafiği vardı ama bulamadım şimdi ve 1650s uper zaten yazılım vb güç tüketimi OC potnasiyeli gibi her konuda zaten daha iyi zaten.Kartlar ilk çıktıklarında tam optimize olmuyorlar. Genellikle AMD kartların sonradan performansları optimize edildikçe artıyor. HD serilerinden beri görüyoruz bu durumu.