Arama sonuçları: *

• Users: Cheazy
  • In Bisiklet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Cheazy

Bisiklet alınırken nelere dikkat etmeliyim?

+ST 520
  2. Cheazy

Bisiklet Önerisi Bekliyorum.Bisiklet sürmek göbek yağ erimesinde yardımcıolurmu?

Valla durumlar aynı bende 6 da kalkıyom 7 de gidiyom 5 bucukta dönüyom x4 1 gün tatil sonra x1 1gün tatil sonra kısır döngü, sen yine aşçısın bi geleceğin var ben fabikra cok kotu
  3. Cheazy

Bisiklet Önerisi Bekliyorum.Bisiklet sürmek göbek yağ erimesinde yardımcıolurmu?

Çok ultra vakit ayırmadığın zaman bir şey ifade etmiyor malesef hocam. Bizim fabrikada haftanın 6 günü 10 saat aylardır çalışan obez insanlar var. Ek olarak ağırlık işi yapanlardada kas yok. Bi şeyi aşırı yapman lazımli bi başarı göresin. Onun dışında bisiklettense sabah 4-5 sabah namazını...
  4. Cheazy

Benim kuzenin bacagında tümör vardı. Senelerce yürüyemedi, tekerlekli sandalyede falan kaldı. Ameliyatla düzeldi şükür. Sonra sabah akşam 2 arkadaşıyla bazen bende gidiyordum bisiklet sürmeye, ip ince oldu. Dombiliden zımbaya döndü. Öyle olmak içinde köpek gibi pedallamak lazım. Sabah cıkıp...
  5. Cheazy

10K Bisiklet Önerisi

evet
  6. Cheazy

10K Bisiklet Önerisi

Don mu bu L bedeni olsun. Jant boyutuna göre bakacak.
  7. Cheazy

10K Bisiklet Önerisi

Sıkıntı yok hocam hepsine baktım. Bisiklet piyasası çok sıkıntı. Kasa satmak kadar zor. O daha kolaydır belki. Bisiklet çok hızlı satılmayan bir şey o yüzden çok öldürün. Adam zaten verecek. Onun dışında hepsi birbirinden güzel. Sürerken vitesleri kontrol et tekleme, geçmeme falan var mı diye...
  8. Cheazy

10K Bisiklet Önerisi

Boyun ve kilona endeksle sana uygun jant 29 janttır. 27.5 artık çocuk bisikleti gibi altında yok olur gider. 190 kızla 150 kızın çıktığını düşün. Ben 188 80 kiloyum. 27.5 26 jantlara bindiğimde artık bebe bisikleti gibi geliyor. Bende yıllar önce bisiklet bakıyordum, Kron markası içimden...
Geri