Bisiklet Önerisi Bekliyorum.Bisiklet sürmek göbek yağ erimesinde yardımcıolurmu?

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
299
Bisiklet sürmeyi seviyorum ve normalde işlerimi de yapmak için kargoya gitmek vs işler için istiyordum. Bu aralar biraz kilo aldım etkili olur mu özellikle göbek yağları için? Öneriniz için şimdiden teşekkürler

yağlar özel bir bölgeden erimez. bol haraket ve sağlıklı beslenme kilo vermenin tek yolu olduğu için bisiklet de iş görür

Benim kuzenin bacagında tümör vardı. Senelerce yürüyemedi, tekerlekli sandalyede falan kaldı. Ameliyatla düzeldi şükür. Sonra sabah akşam 2 arkadaşıyla bazen bende gidiyordum bisiklet sürmeye, ip ince oldu. Dombiliden zımbaya döndü. Öyle olmak içinde köpek gibi pedallamak lazım. Sabah cıkıp aksam ezanında eliyordu evve.

Benim kuzenin bacagında tümör vardı. Senelerce yürüyemedi, tekerlekli sandalyede falan kaldı. Ameliyatla düzeldi şükür. Sonra sabah akşam 2 arkadaşıyla bazen bende gidiyordum bisiklet sürmeye, ip ince oldu. Dombiliden zımbaya döndü. Öyle olmak içinde köpek gibi pedallamak lazım. Sabah cıkıp aksam ezanında eliyordu evve.
Yani o kadarda vaktim yok çalışıyorum ama yinede bi aktiflik olur. İzin günümde turlarım biraz

Yani o kadarda vaktim yok çalışıyorum ama yinede bi aktiflik olur. İzin günümde turlarım biraz
Çok ultra vakit ayırmadığın zaman bir şey ifade etmiyor malesef hocam. Bizim fabrikada haftanın 6 günü 10 saat aylardır çalışan obez insanlar var.

Ek olarak ağırlık işi yapanlardada kas yok.

Bi şeyi aşırı yapman lazımli bi başarı göresin. Onun dışında bisiklettense sabah 4-5 sabah namazını eda ettikten sonra 1-2-3 saat koşabildiğin kadar koş yemek yeme. Bak, düzenli sağlıklı yemek ye. Gece geç vakitlere kadar oturma, gece vakti yemekte yeme. Bu şekil takıl. Faydasınu görürsün.

Çok ultra vakit ayırmadığın zaman bir şey ifade etmiyor malesef hocam. Bizim fabrikada haftanın 6 günü 10 saat aylardır çalışan obez insanlar var.

Ek olarak ağırlık işi yapanlardada kas yok.

Bi şeyi aşırı yapman lazımli bi başarı göresin. Onun dışında bisiklettense sabah 4-5 sabah namazını eda ettikten sonra 1-2-3 saat koşabildiğin kadar koş yemek yeme. Bak, düzenli sağlıklı yemek ye. Gece geç vakitlere kadar oturma, gece vakti yemekte yeme. Bu şekil takıl. Faydasınu görürsün.
Tabi orası doğru sürekli yapmak lazım. Zaten erken kalkıyorum işe gidiyorum iş yerim uzak 8de başlayan mesai için 6.20 de kalkıyorum. Çık koş vs maalesef mümkün değil. Aşçıyım bazen yemek bile yiyemiyoruz ayak üstü atıştırıyoruz. Problem burda başlıyor biliyorum.

Tabi orası doğru sürekli yapmak lazım. Zaten erken kalkıyorum işe gidiyorum iş yerim uzak 8de başlayan mesai için 6.20 de kalkıyorum. Çık koş vs maalesef mümkün değil. Aşçıyım bazen yemek bile yiyemiyoruz ayak üstü atıştırıyoruz. Problem burda başlıyor biliyorum.
Valla durumlar aynı bende 6 da kalkıyom 7 de gidiyom 5 bucukta dönüyom x4 1 gün tatil sonra x1 1gün tatil sonra kısır döngü, sen yine aşçısın bi geleceğin var ben fabikra cok kotu

Bisiklet sürmeyi seviyorum ve normalde işlerimi de yapmak için kargoya gitmek vs işler için istiyordum. Bu aralar biraz kilo aldım etkili olur mu özellikle göbek yağları için? Öneriniz için şimdiden teşekkürler
yarım saatte 10km sürmezsen çok bi etkisi olmaz hatta yarım saat biraz fazla bile.

Valla hocam, rutine bindirdiğiniz zaman her türlü etkisini görürsünüz. İş dolayısıyla pek fazla vakit ayıramayacağınız için bu etkiyi kısa vadede göremezsiniz fakat uzun vadede göreceğinizden şüphe yok. Bisiklet ve yüzme kadar insan anatomisine faydalı spor yoktur bence. Ekstrem sporları saymıyorum.

Koşu bandı yağ yakımın da etkili olur ama bisiklet zor trafik var mahalle arası bir sürü insan var yani bacak çalıştırır ama göbek zor yakarsın.

Kalori harcıyosun sonuçta tabii ki etkili olur. Yüksek vites sürersen bi de yanına sağlam kalfların olur

eliptik-bisiklet-500.jpg

Eliptik bisiklet yani uzay yürüyüşü normal bisikletten kat be kat etkili bir şey, alcaksan yürüme bandı veya bisiklet değil bunu al. Alev alev yakıyor adeleleri sürerken.

Hocam 3 yıldın biraz daha uzun süredir vücut geliştirme yapıyorum. Kilo verebilmek için "kalori açığı" oluşturman lazım. Bu kalori açığı nasıl oluşur? Günlük alman gereken kalori miktarını öğreneceksin internet üzerinden. Akabinde yediğin içtiğin her şeyin kalorisini ve gramajını öğreneceksin ki bu genelde etiket değer bilgilerinde yazar. Aldığın kalori harcadığın kaloriden düşük olmaya başladığı an vücut kademeli olarak yağ yakmaya başlar fakat belirli bir bölgeden değil vücudun genelinden yakar. 30 dk da bilmem kaç km ymiş hayvan gibi abanmakmış. Bunlar çok genel düşünceler. Sen gün içerisinde saatlerce hayvanlar gibi bisiklet sür (muhtemelen sakatlanırsın) ama yine de git akşamında hamburger pizza ye. Hiçbir şey fark etmez aynı şekilde kilon devam eder tek değişen şey bacaklarının biraz daha güçlenmesi olur. Fabrika örneğinde saatlerce ağır iş yapıp kaslı olmayan insanların sebebi de bu işte. Çok araştırma yapman lazım ve kesinlikle ama kesinlikle bir uzmandan (Personal Trainer veya Spor Doktoru) tavsiye almalısın. Kalori açığı konusunu araştır mutlaka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri