Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Bisiklet aynası araba aynası gibi kullanışlı mı?

Neredeyse çoğu gün sürerim ama hiç ihtiyaç duymadım
  2. Matt Murdock

Carraro Force 970 Alınır Mı ?

Dediğimi ikinci elden arat satan vardır büyük ihtimal. Alıyorsan en azından bu model olmasa da şehir/tur bisikletlerine bak. Dağ bisikletini spor amaçlı uğraşmıyorsan başka kullanıcılar için önermem ben. İkisini de sürünce farklı anlıyorsun. Kap kalın tekerlekler ile ince tekerlek düz yolda bir...
  3. Matt Murdock

Günlük sürüş için dağ bisikleti ağır gelebilir. Düz yolda pek performanslı değiller. Carraro Sportive 327 önerebilirim.
  4. Matt Murdock

Alma amacın ne hocam
  5. Matt Murdock

Carraro Sportive 328 aldım h.o/g.o

Hocam içindeki donanım kalitesinden galiba, ayrıca yol tutuşu falan da çok rahat hissettiriyor. Mesela belediye'nin ücretsiz bisikletlerine bindim allaha emanet 2 pedal çevirdikten sonra bisiklet kendinden geçiyor.
  6. Matt Murdock

Hız göstergesi de kullanıyor musun hocam, önerebileceğin var mı
  7. Matt Murdock

Teşekkürler 1689966909 İlerisi için de motor falan takmayı düşünüyorum ama 20 bin civarı fiyatlar hep.
  8. Matt Murdock

Uzun yol için de kullanacağım hocam, arkadaşlarla veya tek gezmek için fakat ona rağmen Amortisörsüz önerdiler.
  9. Matt Murdock

Bisiklet Amortisörsüz zaten hocam.
  10. Matt Murdock

Teşekkürler hocam
  11. Matt Murdock

Teşekkürler hocam
  12. Matt Murdock

Bisiklet 11.600. Matara, pompa, ışık falan derken aksesuarlar ile birlikte 14k'ya geldi. Aksesuarlar internete göre biraz pahalıydı ama aldım geçtim. Nasıl sizce bilgili olan var mı pek internetten araştırmadan aldık anlık olarak gelişti. Ayrıca hız göstergesi de önerebilir misiniz.
Top Bottom