Neler Yeni

Carraro Sportive 328 aldım h.o/g.o

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Uzun yol için de kullanacağım hocam, arkadaşlarla veya tek gezmek için fakat ona rağmen Amortisörsüz önerdiler.
aynen hocam bende şehir içinde amörtisörsüz tercih ettim bende sizinkine benzer bir çember var 5 aydır yapmadığım kalmadı banamısın demiyor gayet güzel gibiyor en zevkliside ng650 st540 falan toktlamak trafikte

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
aynen hocam bende şehir içinde amörtisörsüz tercih ettim bende sizinkine benzer bir çember var 5 aydır yapmadığım kalmadı banamısın demiyor gayet güzel gibiyor en zevkliside ng650 st540 falan toktlamak trafikte
Hız göstergesi de kullanıyor musun hocam, önerebileceğin var mı

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
aynen bu tarz bisikletler uçuyor ama durması uçması kadar olmuyor bendede bianchi shape var setleri benzer
bendede Bianchi Tdl 1300 var MTB 26 Jant küçük gelmeye başladı değiştirmeyi düşünüyorum ama bisikleti baştan aşşağı dizdim satmayada kıyamıyorum idare etsin diye sürekli dandik pedal alıyordum bilye dağıtıp duruyordu bende en son bunu aldım https://tr.aliexpress.com/item/1005...210015343!sea!TR!0&curPageLogUid=TuXgMTbyr9hf
Sonra bide frenleri yenileyim dedim komple sıfırını getittirdim sonra jant tellerini değiştireyim dedim jant teli aldım ördüm o derken bu derken şimdi satmaya kıyamıyorum

Ekler

• IMG_20190420_174107.jpg
    IMG_20190420_174107.jpg
    195.2 KB · Hit: 29

Emrhan_

80+ Bronze
Diğer bisikletlerden farkı ne hocam? (Fiyatı biraz fazla geldi özellikleri vs.)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
bendede Bianchi Tdl 1300 var MTB 26 Jant küçük gelmeye başladı değiştirmeyi düşünüyorum ama bisikleti baştan aşşağı dizdim satmayada kıyamıyorum idare etsin diye sürekli dandik pedal alıyordum bilye dağıtıp duruyordu bende en son bunu aldım https://tr.aliexpress.com/item/1005005465619722.html?spm=a2g0o.productlist.main.37.2f0bc3ediLGKrZ&algo_pvid=eeea29f5-81e9-4f86-bd76-7781d78362db&algo_exp_id=eeea29f5-81e9-4f86-bd76-7781d78362db-18&pdp_npi=3@dis!TRY!735.21!551.41!!!25.80!!@211bf14716899671280051272d0760!12000033210015343!sea!TR!0&curPageLogUid=TuXgMTbyr9hf
Sonra bide frenleri yenileyim dedim komple sıfırını getittirdim sonra jant tellerini değiştireyim dedim jant teli aldım ördüm o derken bu derken şimdi satmaya kıyamıyorum
hocam aslında 26 idare eder gibi yani sizin setlerinizde baya iyi hidrolik disk frenler var görebidiğim kadarıyla arka aktarıcı sanırım alivio göbeklerde güzel imkanınız varsa satmayın derim üzerine para koymadığınız sürece daha iyisini alamazsınız ama satmayı düşünürseniz fiyatı merak ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

vites/fren/jant/göbek/kadro kalitesi + ince tekerden dolayı aşırı hızlı şehir için biçilmiş kaftan olması fiyatıda özelliklerine göre normal

Hız göstergesi de kullanıyor musun hocam, önerebileceğin var mı
yok hocam ben telefondan speedometer kullanıyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Hocam içindeki donanım kalitesinden galiba, ayrıca yol tutuşu falan da çok rahat hissettiriyor. Mesela belediye'nin ücretsiz bisikletlerine bindim allaha emanet 2 pedal çevirdikten sonra bisiklet kendinden geçiyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Hocam içindeki donanım kalitesinden galiba, ayrıca yol tutuşu falan da çok rahat hissettiriyor. Mesela belediye'nin ücretsiz bisikletlerine bindim allaha emanet 2 pedal çevirdikten sonra bisiklet kendinden geçiyor.
hocam o bisikletlerde bunu ayıran asıl özellik kadronun aluminyum olması ve dediğiniz gibi o bisikletler anında yorar frenleri 1 haftadan fazla dayanmaz

Emrhan_

80+ Bronze
vites/fren/jant/göbek/kadro kalitesi + ince tekerden dolayı aşırı hızlı şehir için biçilmiş kaftan olması fiyatıda özelliklerine göre normal
Teşekkürler hocalarım bayadır bisiklet almıyorum ve yorumlarda özellik vs. denince merak ettim hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Bisiklet 11.600. Matara, pompa, ışık falan derken aksesuarlar ile birlikte 14k'ya geldi. Aksesuarlar internete göre biraz pahalıydı ama aldım geçtim. Nasıl sizce bilgili olan var mı pek internetten araştırmadan aldık anlık olarak gelişti.
Ayrıca hız göstergesi de önerebilir misiniz.
Alıntıyı görüntüle
h.o güzel bisiklet.

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
hocam aslında 26 idare eder gibi yani sizin setlerinizde baya iyi hidrolik disk frenler var görebidiğim kadarıyla arka aktarıcı sanırım alivio göbeklerde güzel imkanınız varsa satmayın derim üzerine para koymadığınız sürece daha iyisini alamazsınız ama satmayı düşünürseniz fiyatı merak ederim

yok hocam ben telefondan speedometer kullanıyorum
açıkçası fotoğraf epey eski şuanda bisiklet muhafaza altında yatıyor dolar kuru 6 7 tl iken Pedalları aldığım zaman komple yenilemeye karar vermiştim jant telleri jant göbeği aynakol aynakol göbeği vs 100 dolara yakın masraf yapmıştım şuanki haliyle satmak istesem 8-10 arası edeceğini düşünüyorum

Türkiye gibi bir ülkede ince teker kullanmaktan hep çekinmişitirim mazgal çizgileri dikey olduğu için öyle çok kazalar gördüm

hocam o bisikletlerde bunu ayıran asıl özellik kadronun aluminyum olması ve dediğiniz gibi o bisikletler anında yorar frenleri 1 haftadan fazla dayanmaz
aynen Altus set dizdim komple Tourney set vardı üstünde ilk aldığımda kullanmaya başladığımdan itibaren eridi gitti benim bisiklet bi ayrı değişmiyensiz XDDD

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
açıkçası fotoğraf epey eski şuanda bisiklet muhafaza altında yatıyor dolar kuru 6 7 TL iken Pedalları aldığım zaman komple yenilemeye karar vermiştim jant telleri jant göbeği aynakol aynakol göbeği vs 100 dolara yakın masraf yapmıştım şuanki haliyle satmak istesem 8-10 arası edeceğini düşünüyorum

Türkiye gibi bir ülkede ince teker kullanmaktan hep çekinmişitirim mazgal çizgileri dikey olduğu için öyle çok kazalar gördüm

aynen Altus set dizdim komple Tourney set vardı üstünde ilk aldığımda kullanmaya başladığımdan itibaren eridi gitti benim bisiklet bi ayrı değişmiyensiz XDDD
8/10 etmezde altus set muhtemelen 6/6.5 falan edecektir 10k bandına deore setler var birde bisikletin muhafaza edilmesi demek çürümesi demek hocam arada hiç olmazsa bir tur atın

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
hep asfaltta sürüyorsanız yol yarış bisikleti alsaydınız keşke ama yine de h.o aksesuarlar biraz pahalı olmuş hız göstergesini de aliexpressten araştırarak almanızı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,783
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom