Arama sonuçları: *

1. Meter90ss

Bisiklet önerisi max 14k

Bu seviyede kadro kalitesi, işçilik ve ağırlık daha önemli vitesin ve diğer komponentler zaten direkt fiyata yansır. Ama kadrosu ağır ve dandik işçilik bir bisiklet zulüm olur. Lapierre daha önde veya arkadaşın dediği gibi carraro ( sramlar çok pahalı) Houseofbike’dan mı bakıyorsunuz?
  2. Meter90ss

8k civarı bisikletl önerisi

https://www.houseofbike.com/urun/mosso-legarda-2121-mdm-h https://www.houseofbike.com/urun/mosso-27-5-wildfire-ltd-hyd ilgili siteden bütçeye göre diğer marka modellere bakabilirsiniz, veya ikinci el bakabilirsiniz minimum %30 ucuz olur. kafanızda model belirleyin, mtb mi şehir mi? 26, 27, 29...
  3. Meter90ss

İşe gidip gelmek için bisiklet önerisi

Alyan, pense, tornavida vb. gerekir. Kutulu bisikletlerin ayarları yapılmaz. Ben netten hiç bisiklet almadım, bisiklet laptop vb. gibi koruma vs. koymazlar, jant ayarı kaçsa zaten bisikletçiye götür jant ayarı yap vs. Şahsen önermem. Ha iyi fiyat vs. olsa kaçırmayın derim. Zaten hepsiburada...
  4. Meter90ss

kargoya bağlı ama netten aldığınız bisikleti bilginiz yoksa servisinde veya başka bir bisikletçide montaj, ayar gerekir. Hemen hemen her yerde aynı fiyatlar, büyük gönderici ( satıcı) değilse riske girmeyin netten.
  5. Meter90ss

Bütçe nakitse ikinci el bakmanı öneririm, sıfır olacaksa sadece önden amörtisörlü şehir bisikleti bakabilirsin. Bu fiyata sıfır olarak, kron, bianchi, carraro bakabilirsin. Carraro diğerlerinden iyidir.
  6. Meter90ss

26/27.5 Jant bisiklet önerisi

Dediğim siteye baktınız mı bilmiyorum, Carraro 2712, metre 2912 veya scott’un pek çok sitede modelleri var. Salcano eskiden her fiyat bandında kaliteliydi şimdi orta ve üst haricinde market bisikleti ayarındalar.
  7. Meter90ss

26/27.5 Jant bisiklet önerisi

İkinci el düşünüyorsan, Trek merlin, cannondale, scott, giant bakabilirsin. Sıfır ise carraro bakabilirsin. House of bike. Com a girip modellere bakmanı öneririm. Salcano’da o kadar çok model ve o kadar kötü renk kombinasyonlarından sonra ne kendim bakıyorum, ne öneriyorum.
Top Bottom