Bütçe nakitse ikinci el bakmanı öneririm, sıfır olacaksa sadece önden amörtisörlü şehir bisikleti bakabilirsin.Daha önce hiç böyle bir bisiklet sürmedim. Sıkıntı yaşar mıyım?
Bütçe nakitse ikinci el bakmanı öneririm, sıfır olacaksa sadece önden amörtisörlü şehir bisikleti bakabilirsin.
Bu fiyata sıfır olarak, kron, bianchi, carraro bakabilirsin. Carraro diğerlerinden iyidir.
bence mantıklı hocam, ben esnaftan almaya güvenmiyorum şahsenİnternetten sipariş vermek mantıklı mı?
bence mantıklı hocam, ben esnaftan almaya güvenmiyorum şahsen
yaparsınız ya öyle çok zor bi şekilde gelmiyor, hidrolik disk değilse 5 dklık iş, alyan lazım oluyor bi. Genelde 5 alyan kullanılıyor diye biliyorum . çok zor gelirse bi tane bisikletçiye kurdurursunuz. Ki aldığınız markanın servisi kurulumu ücretsiz yapması lazım kronda fln öyleydiDaha önce hiç bisiklet almadım da kurulumunu kendim yapabilir miyim?
kargoya bağlı ama netten aldığınız bisikleti bilginiz yoksa servisinde veya başka bir bisikletçide montaj, ayar gerekir. Hemen hemen her yerde aynı fiyatlar, büyük gönderici ( satıcı) değilse riske girmeyin netten.İnternetten sipariş vermek mantıklı mı?
kargoya bağlı ama netten aldığınız bisikleti bilginiz yoksa servisinde veya başka bir bisikletçide montaj, ayar gerekir. Hemen hemen her yerde aynı fiyatlar, büyük gönderici ( satıcı) değilse riske girmeyin netten.
Alyan, pense, tornavida vb. gerekir. Kutulu bisikletlerin ayarları yapılmaz. Ben netten hiç bisiklet almadım, bisiklet laptop vb. gibi koruma vs. koymazlar, jant ayarı kaçsa zaten bisikletçiye götür jant ayarı yap vs. Şahsen önermem. Ha iyi fiyat vs. olsa kaçırmayın derim.İnternetten almam durumunda evde alet edavatım olmadan montajını yapamam öyle değil mi?
Bunu yazdıktan sonra aklıma şu site geldi,Alyan, pense, tornavida vb. gerekir. Kutulu bisikletlerin ayarları yapılmaz. Ben netten hiç bisiklet almadım, bisiklet laptop vb. gibi koruma vs. koymazlar, jant ayarı kaçsa zaten bisikletçiye götür jant ayarı yap vs. Şahsen önermem. Ha iyi fiyat vs. olsa kaçırmayın derim.
Zaten hepsiburada claudbutler ( salcano yan marka) dışında son 20 yıldır, doğru düzgün bir bisiklet kampanyası gördüm mü? Hayır.
Net ile mağaza fiyatı %10’u geçmiyorsa mağazadan almanızı öneririm.
Alyan, pense, tornavida vb. gerekir. Kutulu bisikletlerin ayarları yapılmaz. Ben netten hiç bisiklet almadım, bisiklet laptop vb. gibi koruma vs. koymazlar, jant ayarı kaçsa zaten bisikletçiye götür jant ayarı yap vs. Şahsen önermem. Ha iyi fiyat vs. olsa kaçırmayın derim.
Zaten hepsiburada claudbutler ( salcano yan marka) dışında son 20 yıldır, doğru düzgün bir bisiklet kampanyası gördüm mü? Hayır.
Net ile mağaza fiyatı %10’u geçmiyorsa mağazadan almanızı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu yazdıktan sonra aklıma şu site geldi,
House of bikes ( google yapın) istanbul’da e-5 üstü baya büyük bir mağaza netten satış var.
Yelpaze baya geniş.