Arama sonuçları: *

1. NaberlaneNEsbAtUr

Bisiklet almak hakkında

hocam bu bütçede bilindik markaların shimano setli ve temiz bir bisikletini bulursanız alın. model olarak takip etmediğim için bilemiyorum.
  2. NaberlaneNEsbAtUr

Bisiklet almak hakkında

belki salcano nun 27.5 bir modelini bulabilirsiniz yaşadığınız şehirde. 1725789623 örnek olarak atıyorum kron; https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-kron-mtb-dag-bisikleti-27.5-jant-1186619599/detay
  3. NaberlaneNEsbAtUr

Bisiklet almak hakkında

sadece seleyle bitmiyor gidon ve kadro boyu önemli. 1.75 boy için 27.5 alırdım. (kadro boyu 43cm olan bir bisiklet almaya çalışın)
  4. NaberlaneNEsbAtUr

Dünya bisiklet gününüz kutlu olsun.

gördüğümde çok heyecanlanmıştım ama artık atmayacağını bildiğim için heyecan kalmadı.
  5. NaberlaneNEsbAtUr

Abdullah abi incelerse günün birinde kendininkisini ona göre alacağım :kekw:
  6. NaberlaneNEsbAtUr

dün scooterı sattım bu hafta bisiklet alıyorum herkesin kutlu olsun..
  7. NaberlaneNEsbAtUr

boyum 175cm kaç jant bisiklet almalıyım

19 inç kadro boyu biraz fazla büyük gelir gibi. 1710359080 19 kullananilirsiniz ama 18 ya da 17 alırsanız çok daha iyi olur.
  8. NaberlaneNEsbAtUr

hangi tür? dağ bisikleti mi şehir bisikleti mi?
  9. NaberlaneNEsbAtUr

önemli olan kadro boyudur. 160cm insan 27.5 inç bisiklet sürebilir kadro boyu küçük ise. 1710299179 mtb ler daha konforlu ama şehir içi kullanılacaksa şehir bisikleti daha iyi olur çünkü mtb kadar yormaz insanı. ön maşası kilitli bir şehir bisikleti şehir için en iyi tercih olur. 1710299244
  10. NaberlaneNEsbAtUr

volta vsm telefon tutucu önerisi

1705235802 aslında 1. olan daha iyi tutar gibime geldi ama ikisininde yorumları iyi.
  11. NaberlaneNEsbAtUr

Bisiklet için aksesuar ve benzeri ürün önerisi

janta entegre olmayan fren sistemi araba motorlardaki diskler ile aynı daha iyi fren yapmanızı sağlar. önerdiğim bisikletlerin hepsi şehir bisikleti.
  12. NaberlaneNEsbAtUr

carraro sportive 220 var kilitli maşa yani ön amortisör ü kilitleyebiliyorsunuz engebe olmayan yollarda daha az yorularak sürmenizi sağlıyor. ama disk fren değil.
  13. NaberlaneNEsbAtUr

3k bütçe ile çok bir seçenek yok şehirde kullanacaksanız kron nomad 5.0 ya da carraro active 280 öneririm 5k bütçe ile.
  14. NaberlaneNEsbAtUr

aynen öyle hocam.
  15. NaberlaneNEsbAtUr

vites attığınız zaman farklı dişliye geçince dişlinin yarıçapı büyüdüğü ya da küçüldüğü için pedalı daha rahat çevirebiliyorsunuz. yoldan kazanç kuvvetten kayıp ya da kuvvetten kazanç yoldan kayıp mantığı :) ön vitesi attığınızda dişli büyüyor arka vitesi attığınızda dişli küçülüyor, arka dişli...
  16. NaberlaneNEsbAtUr

21 vites ise 7×3 dür büyük ihtimal. mesela ön dişli 1 de iken arkadaki ilk 3 dişliyi kullanın zincir sürtmemesi için, ön dişli 2 deyken arkada 4. ve 5. dişliyi kullanın 3. deyken de 6. ve 7. dişliyi kullanın, ya da buna yakın yani. böyle kullanınca zincir daha düz durur ve sürtmez.
  17. NaberlaneNEsbAtUr

hocam yokuş çıkarken düşürülüp düz yolda yükseltilir. bisikletiniz kaç vites ve kaça kaç? yani 7*3 21 vites gibi söylerseniz çok iyi olur.
  18. NaberlaneNEsbAtUr

ürün önerisi hakkında çok bilgim yok yorumları iyi olan hoşunuza gideni alın. soru sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım.
  19. NaberlaneNEsbAtUr

suluk, hız göstergesi, kadro çantası, olmazsa olmaz ışıklar çakarlı daha iyi olur görünürlük için, mini yama seti.
  20. NaberlaneNEsbAtUr

Carraro Sportive 328 aldım h.o/g.o

h.o. çok iyi.
Top Bottom