Arama sonuçları: *

1. NakreS14

Bisiklet İle Otobana Girmek Yasak mı?

Reis ne işin var otobanda ya normal sokaklardan caddeden gitsene
  2. NakreS14

Bisiklet İle Otobana Girmek Yasak mı?

Otobanda minimum hiz 40 kmh dir bisiklet ile buna erişemezsin ondan dolayi yasaktir
  3. NakreS14

AMD Den şok hareket işte yeni bisikletleri

300 dolar pahali
  4. NakreS14

Metrobüse bisikletle binmek yasak mı

Bu sadece pandemide oldu öncesinde 7 yaşinda bile binebilirsin
  5. NakreS14

Doğrudur ama pandemi döneminde yasaklandi.
  6. NakreS14

Demedin ama ailesi varken virüs bulaşmiyor mu gibi sorular soruyorsunuz bu sorunun muhattabi ben değilim karari ben almadim. 1599923397 Reis bir çok yasak var para uğruna deliniyor maske takmanin cezasi olduğu gibi ama şuan yasak şeyde var mesela yaşlilar sabah 10.00 akşak 20.00 arasi sokağa...
  7. NakreS14

Aile varken çocuk istediği yere gidemiyor cafe arkadaşla buluşma vs yapamaz mesela ayrica ben Fahrettin Koca da değilim 1599923209 Sokakta maskesiz dolasmaninda 900 tl cezasi var ama cogu kez kesilmiyor onun gibi zit birine denk gelirsen kesebilir hakki var yani.
  8. NakreS14

18 yaş alti sokaga cikma yasagi kaldirildiktan sonra alindi tedbiren
  9. NakreS14

18 yaş alti sokağa cikma yasaği kaldirdiktan sonra alindi cezasi 900 TL annen veya babanla gitmek zorundasın aksi halde ceza yiyebilirsin .
  10. NakreS14

Bu karar yeni alındi sağlık bakanliğinca eskiden zaten yoktu 900 lira ceza yersen şaşırma almak zorunda değil kimse seni.
  11. NakreS14

Güzel insan şuan okul yok bir diğeri bu kurali ben çikarmadim bir diğeri ise gayet yerinde bir kural insanlarin sokaklarda boş boş gezmesini önlüyorlar
  12. NakreS14

18 yaş altındaki bireyler ailesi yaninda yokken toplu taşima kullanmasi yasaktır binemezsin.
Top Bottom