umarım driverları düzgün yapabilmiştirlerBig Navi'den DaÄ Bisikletine: Ãzel AMD Bisikletler SatıÅa Ãıktı
AMD, hayran maÄazasında yeni bisikletlerini satıÅa çıkardı. NVIDIA tarafı GeForce RTX 3000 serisi ekran kartlarını henüz yeni duyurdu. Yeni GPU'larwww.technopat.net
Önüme çıktı okudum ve biraz şaşırdım sizce alır mıydınız değer mi ?
paraylamı bende 5500xt varBig Navi'den DaÄ Bisikletine: Ãzel AMD Bisikletler SatıÅa Ãıktı
AMD, hayran maÄazasında yeni bisikletlerini satıÅa çıkardı. NVIDIA tarafı GeForce RTX 3000 serisi ekran kartlarını henüz yeni duyurdu. Yeni GPU'larwww.technopat.net
5600xt alana vermezler mi
Mallesef efendim ama üstünde amd fan boy yazan bir tişörtle orta bir yerde ben amd fanıyım derseniz büyük ihtimale yarı fiyatına veririz5600xt alana vermezler mi
tmMallesef efendim ama üstünde amd fan boy yazan bir tişörtle orta bir yerde ben amd fanıyım derseniz büyük ihtimale yarı fiyatına veririz
Bence çok kötü olmuş yani mesela lastikler siyah olsa daha iyi olur turuncu veya beyaz aşırı derece hızlı kirlenirtasarımı çok özgün olmamıış
Zaten Ekran Kartı ,İşlemciden Para Kazandırıyoruz onlar bile yeter de artarBig Navi'den DaÄ Bisikletine: Ãzel AMD Bisikletler SatıÅa Ãıktı