Arama sonuçları: *

• Users: SneeX
  • In Bisiklet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. SneeX

Bisiklet Önerisi 8 9K

2. el bak derim bu fiyatlara çok da kaliteli bir şey yok sıfır
  2. SneeX

Arkadaşlar dag bisikleti önerisi?

2. el rockrider (btwin) bisikletlere bakın st520 st530 st540 lara
  3. SneeX

Freeride için fullface kask önerisi

Fox'u biliyorum. Güzel ve kaliteli ürünleri var ama maalesef bütçemi çok aşan bir marka olduğundan tercihim Fox'tan yana olamaz. %100 alma sebebim kazalarda hasarın daha çok çeneden olması ve %100 kasklar daha agresif ve havalı duruyor. 2. elde bütçeme uyan bir model düşürebilirim belki...
  4. SneeX

Freeride için fullface kask önerisi

Fullface bir kask arıyorum. Aliexprestte bu kaskı buldum. Daha sonra yurt içi bakayım dedim ama bisiklet için yapılanlar aşırı pahalı. Sonra kross motor için üretilen ucuz kasklara bakayım dedim Aliexprestteki kaska yakın bunu bulabildim. Yüksek ihtimalle kalitesiz ama zaten bisiklette...
  5. SneeX

Sağlam dış lastik önerisi

https://www.sismanbisiklet.com/urun/maxxis-26x1-50-2-50-sv48mm-welter-weight-kalin-sibop-ic-lastik Bunu buldum.
  6. SneeX

https://www.korfezbisiklet.com/urun/dis-lastik-26x2-20-ikon-maxxis Bu var.
  7. SneeX

Kalınlık?
  8. SneeX

Şu Bisikletler Arasında Kaldım

Amacım ulaşım değil eğlenmek. Freeride için kullanacağım. Bu yüzden elektrikli almayı düşünmüyorum.
  9. SneeX

Şu Bisikletler Arasında Kaldım

15K bütçem var ve bisiklet almak istiyorum. İlk başta aklımda 2. el ST530S almak vardı ama biraz baktım sıfır olarak aklıma takılan bazı modeller var. Talon 2 GIANT ama üretimi Türkiye'de ve Ümit tarafından yapılıyor bu yüzden ucuz. Parçaları da ortalama, çok kötü değil ama Ümit üretimi...
  10. SneeX

Giant Talon 2 alınır mı?

Normalde aklımda 2. el ST540 (12.5K) veya ST530S (15K) almak vardı. Bu bisikleti gördüm. Sıfır 14.5K. Üretimini Ümit yaptığı için biraz tedirginim. Ama teknik özellikleri falan hoşuma da gitti. Ama arkasında Ümit olduğundan pek güvenemiyorum. Sizce düşündüğüm bisikletlerden mi tercih etmeliyim...
  11. SneeX

Kron XC 100 İle Bisan MTX 7400 Takas Edilir Mi ?

Hayırlı olsun
  12. SneeX

Kron XC 100 İle Bisan MTX 7400 Takas Edilir Mi ?

Edilir
  13. SneeX

Rockrider ST540 VS Bisan MTX 7400

Arada drop yapıyorum da nadiren. Genelde tararım sorun olmaz o zaman. RR'nin maşaları genel olarak sevildiğini duydum. Çok zorlamazsam elimde kalacağını düşünmüyorum.
  14. SneeX

Yani amacım uçmalı kaçmalı hareketler yapmak aslında. 530S'e de baktım ama en az 15k'dan başlıyor ilimde 1698788270 Bana da zamanında bisiklet istemiştim onu almışlardı 5-6 yıl oluyor alınanalı. 3 yıl aktif kullanmışımdır.
  15. SneeX

Evet eğlenme amacıyla acemi seviyede yapacağım. Şuan Salcano Hector var da pek güvenemiyorum. Aktarıcıyı elime alırsam diye korkuyorum.
  16. SneeX

Downhill/Freeride
  17. SneeX

İkisinde de sorun yok gözüküyor. Yenilik hakkında ikisi de temiz gözüküyor ama daha var almama o yüzden sormadım kaç senelik falan diye
  18. SneeX

Bisan'dan ne gibi artıları var.
  19. SneeX

Evet MTX çok premium duruyor. 1698680348 Peki teknik özellik veya malzeme bakımından ahım şahım farkları var mı aralarında. Freeride/Downhillde hangisinde daha rahat ederim.
  20. SneeX

İkisi arasında kaldım. 2. el alacağım. ST540 8.5K MTX 7400 ise 8K ve son fiyatları. Sıfır fiyatlarının arasında 4K var ama teknik özellikleri çok farklı değil gibi. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
Top Bottom