SneeX
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,557
- İsim
- Arda Eren Aslan
15K bütçem var ve bisiklet almak istiyorum. İlk başta aklımda 2. el ST530S almak vardı ama biraz baktım sıfır olarak aklıma takılan bazı modeller var. Talon 2 GIANT ama üretimi Türkiye'de ve Ümit tarafından yapılıyor bu yüzden ucuz. Parçaları da ortalama, çok kötü değil ama Ümit üretimi olduğundan tırsıyorum açıkçası. Ghost kaliteli sağlam evet ama giriş seviyesi bir model olduğundan parçaları çokta iyi sayılmaz. Son olarak Corelli var. Bütçemi aşsa da bu bisikletin parçaları çok hoşuma gitti ancak Corelli'nin kadrosunun dayanıksız olduğunu söyleyenler falan var. Çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Boy: 1.75 Kilo: 75
GIANT 27.5'' TALON 2 TURKEY LTD Medium - Siyah/Turuncu
GIANT TALON 2 27.5 ACERA TURKEY LTD , Amacımız açık: Giant sürücünün tüm potansiyelini ortaya çıkarmak . Amacınız ne olursa olsun - bir yarışı kazanmak, teknik bir parkuru sürmek, uzun bir hafta sonu turuna çıkmak veya yeni bir maceraya atılmak - bu yolculuğu takip etmek heyecan verici.
www.houseofbike.com
Ghost Kato Base 29'' 21 Vites Hidrolik Disk Fren Dağ Bisikleti Mat Açık Yeşil - Siyah - 40 Cm
, Bisikletlerimiz tüm dağ bisikleti genlerimizi yansıtıyor. GHOST, her kullanım alanına da uygun bir bisiklet sunuyor. GHOST, 30 yıldır dağ bisikletlerini yaşayan ve nefes alan Almanya merkezli bir markadır.
www.houseofbike.com
Son düzenleme: