Arama sonuçları: *

• Users: atachu
  • In Bisiklet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. atachu

Hangi Bisikleti Almalıyım ?

alttaki
  2. atachu

KRON XC 150 MTB V-fren

genelde kron önermem ama düz sürecekseniz sadece bakımlarını yaptığınız sürece çok rahat götürür
  3. atachu

BİSİKLETİM ÇALINDI

ctrl ye basılı tutup mouse den tekeri yukarı çevir
  4. atachu

BİSİKLETİM ÇALINDI

bisiklet gruplarına yaz facebookta ve mutlaka ikinci el sitelerine bak bu birkaç gün içerisinde
  5. atachu

Sizce bu bisiklet alınır mı?

fren kolu var orda fotoda yok gibi gözükmüş. zaten olmasa bile olan fren arka fren. soldaki fren kolu ön fren içindir
  6. atachu

arka tekerde nasıl fren yok ya ? ilk defa duydum öyle bir şey. emin misiniz ?
  7. atachu

iyi duruyor. ama uzun yolda amortisör kitleme özelliği yoksa çok yorar. şehir bisikleti öneririm ben
  8. atachu

rica ederim. bekliyorum cevabınızı
  9. atachu

10. atachu

hocam kron ümit bisan gibi bisikletler genelde aynı kafada oluyor. sanırım malatyada yaşiıyorsunuz bende bir bakıyım sizin için. 1612861767 hocam malatya letgosuna baktım bsiikletler için. gördüğüm kadarıyla sadece dağ bisikleti var dağ bisikleti ile uzun yol çilesi çekilmez diye düşünüyorum...
  11. atachu

şehir içi ve uzunyol dışında kullanmmayı düşünmüyorsanız downbar bir bisiklet öneririm. downbar konusunda pek bir bilgim yok malesef. salcano carraro gibi bilindik ve güvenilir markaların bisikletlerini araştırabilirsiniz
  12. atachu

şehir içinde çok sıkıntı olmaz ama uzun yolda kron sizi yarı yolda bırakır. bisiklet seçimini çok iyi yapmalısınız. kron önermiyorum.
  13. atachu

Bisiklet ile Kaç Km Hızla Giderim?

şehir içinde ön 2 arka 5 kullanıyorum 2 6 ya geçtiğim oluyor. hızlanırken ön 3 arka 4 e alıp yavaş yavaş arttırıyorum. ön vitesi 1 e neredeyse hiç almıyorum alırsamda ön bir arka 4 te kullanıyorum
  14. atachu

Bisiklet ile Kaç Km Hızla Giderim?

dağ bisikleti ile çok ufak bir yokuştan hız alıp 40 km gördüğüm oldu
  15. atachu

Hangi Bisiklet Daha Güzel?

ümit ten farkı yok ikiside türk markası bisikletçilerin sevmediği üç markadır kron bisan ve ümit ortalama bisikletlerdir bi kötülükleri yoktur ama carraro kadar kalitelide değiller
  16. atachu

Hangi Bisiklet Daha Güzel?

kesinlikel carraro bisan ve ümit alınır mı oğlum kafayı mı yediniz carraro kalite olarak fersah fersah yukarıda
  17. atachu

1000tl Ye Bisiklet Önerisi

ikinci el bi rockrider st100 veya triban 100 yol bisikleti bakabilirsin sıfır alacağın bisikeltten çok daha uzun ömürlü olur 1603895809 konu 4 eylülde atılmış keşke tarihine baksaydım :D
  18. atachu

1000-1500TL arası bisiklet önerisi?

hocam kron önermiyorum ya kadroları çok sağlam değil diyorlar hep hiçbir bisikeltçi sevmiyor bide anladığım kadarıyla 1603895713 sen güzel boy atarsın o dönemde özellikel bisikeltede sık binersen bence çok küçük bir şey alma ve neden dağ bisikleti onu anlamadım şehir bisikleti veya yol...
  19. atachu

1500 TL'ye dağ bisikleti önerisi

o fiyata artık ikinci el harici bulunması neredeyse imkansız disk fren ve basmalı vitesli bisikletler
  20. atachu

1500 TL'ye dağ bisikleti önerisi

btwin rockrider st100 kullanıyorum gayet iyi
Top Bottom