fren kolu var orda fotoda yok gibi gözükmüş. zaten olmasa bile olan fren arka fren. soldaki fren kolu ön fren içindir
Lastiğinizin biraz daha sık patlaması dışında bir problem yaşamazsınız. Ben legarda 2024 kullanıyorum girip çıkmadığım yer kalmadı taşlı su yataklarında bile sürdüm jantımda bir problem yok. Sağlamlığını şöyle anlatayım. Burada belediye anayolun kenarlarına mazgalları hendek şeklinde kazdığı için kaçınmak gerekiyor. Bir keresinde yokuş aşağı 65km/h civarı inerken görmeyip daldım mazgal çukuruna ön taraftaki şoku amortisör emdi ama arka taraf benimle beraber sekti(90 kiloyum) sadece o zaman çok hafif bir sekme problemi başladı ama kron gibi markalarda fabrika çıkışı olan ayarsızlıklar kadar. Eskiden ben de dağ bisikleti kullanıyordum buna geçtikten sonra net anladım ki eziyetten başka bir şey değilmiş.Hocam dağ bisikleti istememin sebebi uzun yol derken köye giderim maksimum bu yüzden, o yollarda gerçekten çok kötü oluyor bu teker ile gidersem jantları yamulur bide onunla uğraşırım.
Evet Malatya'da oturuyorum bütçem 1000 1250 falan yapabilirim.
Değerli yorumun için teşekkürler, iyiki konu açmışım yoksa kron veyahut başka bir model düşünüyordum.. Max 1500 bütçe ile bana ne önerebilirsiniz?Lastiğinizin biraz daha sık patlaması dışında bir problem yaşamazsınız. Ben legarda 2024 kullanıyorum girip çıkmadığım yer kalmadı taşlı su yataklarında bile sürdüm jantımda bir problem yok. Sağlamlığını şöyle anlatayım. Burada belediye anayolun kenarlarına mazgalları hendek şeklinde kazdığı için kaçınmak gerekiyor. Bir keresinde yokuş aşağı 65km/h civarı inerken görmeyip daldım mazgal çukuruna ön taraftaki şoku amortisör emdi ama arka taraf benimle beraber sekti(90 kiloyum) sadece o zaman çok hafif bir sekme problemi başladı ama kron gibi markalarda fabrika çıkışı olan ayarsızlıklar kadar. Eskiden ben de dağ bisikleti kullanıyordum buna geçtikten sonra net anladım ki eziyetten başka bir şey değilmiş.
Kron xc150 var bende, uzun yolda üzer alınmaz.Öneriniz nedir? Salcano NG serisi iyi mi uzun yol için max 100 km.
Xc150 fiyatları nasıl da uçmuş. 1200-1500tl arası sıfırı vardı diye hatırlıyorum.dKron xc150 var bende, uzun yolda üzer alınmaz.
Mosso veya salcano bakın.
Hidrolik disk frenli, 26” jant ile 1000tlye aldım 3 Sene önce.Xc150 fiyatları nasıl da uçmuş. 1200-1500tl arası sıfırı vardı diye hatırlıyorum.d
Rica ederim ne demek. Doğrusu 1500tl bütçe ile ne alınır sıfır olarak bilemiyorum. O fiyatlara kron satılıyordu normalde ancak pandemiyle beraber çok talep olunca fiyatlarını inanılmaz artırdılar. Corelli var ama kendim hiç kullanmadım kullanıcı yorumları da pek iyi değildi doğrusu. Ümit bisikletin ve Bisan'ın dağ bisikletleri var ki önermem. Sanıyorum en mantıklısı ikinci el almak olacaktır ki baktığımda onlar da fiyatta uçmuşlar. Bulabildiğim fena olmayan seçenekleri buraya bırakıyorum. Umarım alabileceğin en güzel bisikleti alırsın bu tutku çok güzel bir tutku.Değerli yorumun için teşekkürler, iyiki konu açmışım yoksa kron veyahut başka bir model düşünüyordum.. Max 1500 bütçe ile bana ne önerebilirsiniz?
Teşekkürler, Malatya'da olsa daha güzel olur Corelli almayı düşünüyorum Amortisör kitleme yok ama buradaki bisikletçileride dolaşacağım belki orada bir şeyler bulurum olmazsa Corelli falan alırım.Rica ederim ne demek. Doğrusu 1500tl bütçe ile ne alınır sıfır olarak bilemiyorum. O fiyatlara kron satılıyordu normalde ancak pandemiyle beraber çok talep olunca fiyatlarını inanılmaz artırdılar. Corelli var ama kendim hiç kullanmadım kullanıcı yorumları da pek iyi değildi doğrusu. Ümit bisikletin ve Bisan'ın dağ bisikletleri var ki önermem. Sanıyorum en mantıklısı ikinci el almak olacaktır ki baktığımda onlar da fiyatta uçmuşlar. Bulabildiğim fena olmayan seçenekleri buraya bırakıyorum. Umarım alabileceğin en güzel bisikleti alırsın bu tutku çok güzel bir tutku.
Not: Fiyatı mecburen 200tl esnettim
Şehir ve Tur Bisikleti Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Şehir ve Tur Bisikleti Modelleri uygun fiyat seçenekleri, ikinci el ve sıfır opsiyonlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.comŞehir ve Tur Bisikleti Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Şehir ve Tur Bisikleti Modelleri uygun fiyat seçenekleri, ikinci el ve sıfır opsiyonlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.comŞehir ve Tur Bisikleti Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Şehir ve Tur Bisikleti Modelleri uygun fiyat seçenekleri, ikinci el ve sıfır opsiyonlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bunlar gözüme çarpan bir kaç tanesi. En sonuncu 1300tl eski seri legarda.
Şunu net söyleyebilirim ki corelli alırsanız kalite yoksunluğuna hazır olmanız gerekiyor. Kaliteden kastım da göze çarpan yerler değil. Üretim kalitesizlikleri markasız üretilen malzemelerin kalitesizlikleri vesaire. Fren telinden fren telinin geçtiği boruya kadar maliyetten kısmak ve ar-ge masrafını azaltmak için yapılmamış veya üstünkörü yapılmış çok fazla şey olacaktır. Eğer kafaya da takıyorsanız bisikletin makine gibi işlememesini çok problem yaşarsınız. Fiyat ne kadar artar ve marka ne kadar üst kaliteye gelirse o kadar kolaylaşır bisikletin sorunsuzluğu. Sıfır corelli almaktansa decathlondan şu bisikleti önerebilirim. Üzerindeki komponentler muhtemelen corellideki kadar kaliteli değildir kağıt üstünde ama seri dışı üretilen yerlerde emin olun daha memnun kalırsınız. Aynı zamanda istediğiniz zaman karşınızda bir muhattap da bulabilir servis gerektiğinde problem yaşamazsınız.Teşekkürler, Malatya'da olsa daha güzel olur Corelli almayı düşünüyorum Amortisör kitleme yok ama buradaki bisikletçileride dolaşacağım belki orada bir şeyler bulurum olmazsa Corelli falan alırım.
Dediğiniz doğru fakat Malatya'da ikinci el bir şey bulmak çok zor biraz araştırırım ikinci el, sıfır bi şeylere bakarım Corelli kötü değilmiş onlarada baktım türklerin bi markası gibi bi şey diyorlardı.Şunu net söyleyebilirim ki corelli alırsanız kalite yoksunluğuna hazır olmanız gerekiyor. Kaliteden kastım da göze çarpan yerler değil. Üretim kalitesizlikleri markasız üretilen malzemelerin kalitesizlikleri vesaire. Fren telinden fren telinin geçtiği boruya kadar maliyetten kısmak ve ar-ge masrafını azaltmak için yapılmamış veya üstünkörü yapılmış çok fazla şey olacaktır. Eğer kafaya da takıyorsanız bisikletin makine gibi işlememesini çok problem yaşarsınız. Fiyat ne kadar artar ve marka ne kadar üst kaliteye gelirse o kadar kolaylaşır bisikletin sorunsuzluğu. Sıfır corelli almaktansa decathlondan şu bisikleti önerebilirim. Üzerindeki komponentler muhtemelen corellideki kadar kaliteli değildir kağıt üstünde ama seri dışı üretilen yerlerde emin olun daha memnun kalırsınız. Aynı zamanda istediğiniz zaman karşınızda bir muhattap da bulabilir servis gerektiğinde problem yaşamazsınız.
Arama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
Bana kalırsa sıfır olarak bu bisikleti almaktansa ikinci el bir bisiklet bakmak çok daha mantıklı olur ama illa sıfır alacaksanız da corelli markasından uzak durmanızı öneririm.