Arama sonuçları: *

1. marilyn

6804 rulman önerisi lazım

Skf çok pahalı 2 tane 6804 2rs rulman alacağım marka konusu önemli benim için o yüzden skf kadar kaliteli olmasina gerek yok öneriniz varmı ?
  2. marilyn

SALCANO NG 650 Balata ne kadar sürede alışır ?

Balataya yağ geldiğinde balata değişmene gerek yok hidrolik sivisi çok kalin bir sivi değil yada zincir yağı onun yerine bakatayi çikar balata spreyi ile temizle pense ile tut 2-3 dk ocak ateşinde tut diski temizle balata spreyi ile sonra soğumaya biraktiğin balatalari geri tak sıfır gibi olur...
  3. marilyn

Bisiklette tek teker yapmak.

Wake boğazlar ucuz ama cok kaliteli değil aliexpress malı sonuçta
  4. marilyn

Boğazın tekerle alakası yok sadece konforunu düşürür kısa boğaz daha iyi olur ama teker yapmana engel bir şey değil
  5. marilyn

Rüzgarda bende tam dengede kalamıyorum savuruyor normal
  6. marilyn

Fren kullanmadığın için yoruluyorsun fren kullanmayı öğrendikten sonra kolların ağrıyana kadar kaldırabilirsin
  7. marilyn

Sürekli kendini bisikletde arkaya doğru at sırt ustu düşmemek için ayaklarını yere koy aynı hareketi baya tekrarla sonra arkaya atarken ufak ufak frene dokun zamanla alışırsın bayır yukarı hiç fren kullanmadan teker yaparakta fren antrenmanı yapabilirsin bayır bitene kadar tekeri indirmemeye...
  8. marilyn

Fren kullanmayı öğrenmen lazım
  9. marilyn

Kadrosu değişmiş bisiklet alınır mı?

Sorun değil hala soruyorsan maşa srsuntour sanırım kötü maşa değil wildfire da kötü kadro değil geometrileri açıları biraz hardtaili anımsatıyor ama xc klasmanında olduğu gerçeğini değiştirmez
  10. marilyn

Rr340 Yerine St100 almak istiyorum

2. elden toplu 500 serisinde yönel bence
  11. marilyn

bisiklet lastik önerisi acil hangisi iyidir maxxiss???

yanakları biraz sert kötü lastik değil tek tekerde sağa sola ani dönüyorsanız ikon almanız daha iyi olur
  12. marilyn

https://bikestore.com.tr/maxxis-dis-lastik-mtb-ikon-275x220-telli-st15553?gad=1&gclid=CjwKCAjwzJmlBhBBEiwAEJyLu74pGu6TI-UQ5np4GvbgnNVXDPru6FgAH1V3eGvWMkXf9P3lrwZLzBoCLA8QAvD_BwE maxxis yazısı sarımı bilmiyorum
  13. marilyn

gerçi crossmark falan var crossmark alabilirsin 1688653096 ardent al derim trail lastiği dişleri biraz daha büyük hem toprak arazidede rahat kullanırsın şehir içi sürücem dersen ikon al
  14. marilyn

450 ye şu an maxxis kalmadı gibi onza vs bak derim maxxis gibi tutuşu iyi değil ama idare eder
  15. marilyn

Bisiklet Önerisi (Taksitle)

valla 2000 küsüre bisiklet kalmamış adam akıllı 2. el bak dicem ama ondada taksit yapamazsın https://www.a101.com.tr/ev-yasam/colorado-cross-26-jant-tek-amortisorlu-bisiklet/ a101 e bu bisiklet gelmiş kadro boyu küçük duruyor yakınında a101 varsa gidip bi deneyebilirsin sonra alırsın jant...
  16. marilyn

Bisiklet Önerisi (Taksitle)

boyun kaç cm ona göre bir şeyler önereceğim ek olarak 2300 e aldığın bisikletle çok extrim hareketler yapma elinde patlar kaldırım dahi inme derim ve şu dandik full süspansiyonlu bisikletlerden uzak durun rulmanları sürekli boşluk yapıyor vs
  17. marilyn

hayalinizdeki bisiklet nedir

kadroda önemli sağlam bir şey bakıyorsam bütçem fazlaysa kesinlikle demo race tercih ederim öhlins süspansiyonlar shock deneyenler güzel diyor maşasını kullanan yabancılarda memnun olduğunu söylüyor alıp denemek istediğim maşalardan formula nero r maşayıda keşke deneyebilsem triple air olması...
  18. marilyn

değil basık hali bi farklı 1686782854 trek seviyorum üzerindeki sonanım va en üst segment oluyor ve görünüşüde hoş ama farklı bi tasarıma geçseler kötü olmaz commencal gibi norco gibi her yeni versiyonlarında farklı şeyler deneseler güzel olur bence trek session 9.9 yerine specialized demo...
  19. marilyn

arabası motoru vs yapıldı bisikletini yapayım dedim benim hayalimdeki bisiklet norco aurum hsp ön arka öhlins esnemesi bi acayip sanki başka bir gezegenden gelmiş gibi duran bir bisiklet esnemesi bu şekilde:
  20. marilyn

bisikletten anlayanlar yardımcı olabilir mi

salcano efes hector gibi bisikletler full süspansiyon klasmanına benim için giremez sıfır ise alınır ama rulmanları çok çabuk yıpranıyor o bisikletlerin hemen boşluk yapıyor önerim xc alman ulaşım konusunda daha rahat edersin hem
Top Bottom