Neler Yeni

SALCANO NG 650 Balata ne kadar sürede alışır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Burak Damar
Arkadaşlar Merhaba bisikletim salcano ng 650 bisikletime iş yerinde diske yağ bulaştığı için balatam değişti şuan sürtme sesi geliyor ama çok hafif bu balata kaç günde ses gider ve daha güçlü tutar

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Yamuk takılma ihtimali olabilir ciddi bir ses varsa ama yoksa 1-2 güne en geç geçmesi lazım

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
ahmet ali özmert
Arkadaşlar Merhaba bisikletim salcano ng 650 bisikletime iş yerinde diske yağ bulaştığı için balatam değişti şuan sürtme sesi geliyor ama çok hafif bu balata kaç günde ses gider ve daha güçlü tutar
aynısını bende yaşadım eğer balatan organikse shimano bs03 yada 01 ile değiştiyse yani bir bayıra çıkıyorsun hangi frenin değiştiyse teker hareket edicek ama frende sürtücek şekilde yavaş yavaş indiriyorsun bisikleti ve ses gitmiş oluyor organik değilse birkaç güne geçer organik değilse söylediğimi yapma balatan aşırı aşınır

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Balataya yağ geldiğinde balata değişmene gerek yok hidrolik sivisi çok kalin bir sivi değil yada zincir yağı onun yerine bakatayi çikar balata spreyi ile temizle pense ile tut 2-3 dk ocak ateşinde tut diski temizle balata spreyi ile sonra soğumaya biraktiğin balatalari geri tak sıfır gibi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısını bende yaşadım eğer balatan organikse shimano bs03 yada 01 ile değiştiyse yani bir bayıra çıkıyorsun hangi frenin değiştiyse teker hareket edicek ama frende sürtücek şekilde yavaş yavaş indiriyorsun bisikleti ve ses gitmiş oluyor organik değilse birkaç güne geçer organik değilse söylediğimi yapma balatan aşırı aşınır
Metal organik resin hepsi yaği biraz cekiyor içine yüzeysel temizleyip ocakta 2-3 dk tutunca bir şeyi kalmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,666
Üyeler
168,975
Son üye
Eminnn05
Top Bottom