Arama sonuçları: *

1. P

İnternetten alacağım bisikleti kendim kursam garanti dışı kalır mı?

Jant rulmanını yağlayacaksın. Gidonu eşit olarak hizayalacak fren telleriyle vs ayarlaacaksın sertliğini vs kendine göre y apacaksın. Zinciri yağlayacaksın, arka artırıcı ayaraını yapacaksın. Hiç bilmiyorsan uğraşma ver bir servise 300-500 TL verir kurdurursun. Zaten kendim yapacağım desen...
  2. P

Jantım İç Lastiğimi Patlatıyor

3-4 Tur elektrik bandı çek epey bir süre götürür ama o kısmın törpületmen ya da tamamen kapatman, izole etmen şart. Elektrik bandını gerdirerek çek 3-4 olacağı için iyi baskılar
  3. P

15.000 TL Bisiklet önerisi

Bu bütçede güzel, çok yormayan bir şey istiyorsan 2. el bakmanı öneririm. Sadece MTB ile mi ilgileniyorsun?
  4. P

Bisiklet önerisi istiyorum.

Kron ve Corelli önermiyorum. 2. El almalısın. Carraro, Mosso gibi markalara bak
  5. P

Magura mı Shimano mu

Görünüm ve parça kalitesi açısından Magura da iyidir. İkisi de üzmez ama ben Magura tercih ederdim. Daha üst segment bir ürün olsaydı Shimano tercih ederdim ama sen ağırlık miktarlarına + test videolarına da bakıp al derim
  6. P

sizce bu ikinci el bisiklet alınır mı

Hayal ediyorum, ediyorum, ediyorum...
  7. P

2.El Dağ Bisikleti Tavsiyesi Bütçe:₺6.000

Dostum bence asfalt + arazide kullanacağım diyorsan sana temizinden bir Tur Bisikleti gerekiyor. Tur bisikleti = lastikleri ne çok kalındır, ne çok incedir. Ama lastikleri orta segment kalıntıkta olduğu için hem asfaltta akar gidersin, hem arazide zorlanmazsın. Örneğin: Btwin Triban 520 (Fiyat...
  8. P

2.El Dağ Bisikleti Tavsiyesi Bütçe:₺6.000

Hocam 5k bütçe şu an bisikletler için çoook alt seviye kalıyor. Bu bütçe ile belki ikinci el bir RockRider düşürebilirsiniz ama o da zor. Başlangıç için yapılan modellerle de extreme şeyler (uçayım, kaçayım) yapamazsınız
Top Bottom