Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Premiere Pro Alt Yazı Eklentisi

Valla belki son çare öyle yapacağız hocam
  2. Arthur♛Morgan

Hocam yardımcı olabilir misiniz bu konuda hangi eklentileri nereden indirdiniz öğrenebilirsem çok iyi olur benim için
  3. Arthur♛Morgan

Merhaba Premiere Pro'da alt yazıyı manuel eklemek oldukça zahmetli bir iş, bunu otomatik yapan eklentiler var ama ücretli. Sizin kullandığınız yada bildiğiniz ücretsiz bir alt yazı eklentisi var mı?
  4. Arthur♛Morgan

LUT'lar Her Programda Kullanılır Mı?

Teşekkürler hocam
  5. Arthur♛Morgan

Bende bilgisayarda sadece premiere pro kullanıyorum ama davinci için oluşturulmuş bir lut'u premire proda kullanabilir miyim bunu bilmiyorum, sormak istediğim buydu aslında
  6. Arthur♛Morgan

Başlıkta da belirttiğim gibi fotoğraf ve videolar için elimde bulunan lutları her programda kullanabilir miyim? Yoksa photoshop premiere pro davinci gibi uygulamalar için ayrı ayrı mı bulmam gerek?
  7. Arthur♛Morgan

Valorant editim nasıl?

Yani sıradışı bir şey yok her zaman gördüğümüz editler gibi ama itici değil eline sağlık
  8. Arthur♛Morgan

Bu Videoların Nasıl Yapıldığını Bilen Var Mı? (biri bilsin lütfen)

Örnekleri çok hocam. Bana nasıl yapıldığı lazım. 1640872120 Nasıl yapıldığına dair bir kaynak bulabilsem öğreneceğim hocam çok hoşuma gitti
  9. Arthur♛Morgan

Bu Videoların Nasıl Yapıldığını Bilen Var Mı? (biri bilsin lütfen)

Beyler aşağıya bir instagram sayfasının linkini bırakıyorum içinde ki videolara bir göz atın gök yüzünü falan uzay gibi yapmışlar bunun nasıl yapıldığını bilen varsa bi baksın bana lütfen. https://www.instagram.com/coolacloy/
  10. Arthur♛Morgan

KendineMüziysen'in Thumbnailini Yapmaya Çalıştım Nasıl ?

On numara olmuş kendi editörü hazırlasa hemen hemen aynı şey çıkardı bence.
  11. Arthur♛Morgan

Cristiano Ronaldo tasarımı nasıl olmuş ?

Gayet başarılı ellerine sağlık
  12. Arthur♛Morgan

Basit Photoshop İşi Yardım

Aynen, daffy anlar bu işten
  13. Arthur♛Morgan

PREMİERE PRO İÇİN ÜCRETSİZ PLUG-İN TAVSİYESİ

Merhaba; Başlıkta da belirttiğim gibi Premiere Pro için bildiğiniz ücretsiz Plug-in, Pack var mı?
  14. Arthur♛Morgan

Photoshop Yapabilen Var Mı?

Olsun hocam emekleriniz için çok teşekkür ederim işime yarar bunlar.
  15. Arthur♛Morgan

Telefonda bir de he. Tebrikler hocam çok teşekkür ederim :) 1629193784 Vaktin varsa bir de bu fotoğrafa yapar mısın hocam?
  16. Arthur♛Morgan

Yalnız bu da çok iyi olmuş bunda boyun falan da görünüyor elleriniz sağlık hocam
  17. Arthur♛Morgan

Eline sağlık 1629193199 Hocam zahmet olmazsa bir tane de şu fotoğrafa yapabilir misiniz?
  18. Arthur♛Morgan

Bu gerçekten işe yarar efektler ile çok iyi bir kıvama getirilir çok teşekkür ederim hocam 1629192932 Biraz daha özenilseydi gerçekten iyi bir iş çıkabilirmiş 1629192976 Bilader gözlerini neden kullanmadın koklayarak mı yaptın bu ne 😄 1629192998 Teşekkür ederim güzel kardeşim
  19. Arthur♛Morgan

Hocam valla boydan fotom yok baktım şimdi telefona 1629192062 Yıkığım zaten. Boş yapma canım kardeşim yardımcı olabileceksen ol yoksa uzaklaş lütfen.
  20. Arthur♛Morgan

Kanka karakterin yanında ki kişilere shoplayacaksın ya o yüzden selfie atım mesela Dutch'ın yerine benim yüzümü koyacaksın vücut zaten var yüz ekledim mi tamam. Bu benim düşüncem tabi bildiğin daha iyi bir yol varsa eğer... 1629191906 Boydan fotoğrafım yok denecek kadar az ama bir bakayım hocam
Top Bottom