Neler Yeni

Premiere Pro Alt Yazı Eklentisi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Merhaba Premiere Pro'da alt yazıyı manuel eklemek oldukça zahmetli bir iş, bunu otomatik yapan eklentiler var ama ücretli. Sizin kullandığınız yada bildiğiniz ücretsiz bir alt yazı eklentisi var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tax haven turkey
Merhaba Premiere Pro'da alt yazıyı manuel eklemek oldukça zahmetli bir iş, bunu otomatik yapan eklentiler var ama ücretli. Sizin kullandığınız yada bildiğiniz ücretsiz bir alt yazı eklentisi var mı?
benim eklentileri crack kullanıyorum sizede tavsiye ederim çok sayıda video edit eklentim var free indirdim ha bu arada nerden indirdiğinizi bilirseniz trojan yemezsiniz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim eklentileri crack kullanıyorum sizede tavsiye ederim çok sayıda video edit eklentim var free indirdim ha bu arada nerden indirdiğinizi bilirseniz trojan yemezsiniz
Hocam yardımcı olabilir misiniz bu konuda hangi eklentileri nereden indirdiniz öğrenebilirsem çok iyi olur benim için

Mr.White

80+ Bronze
Tüm eklentilerini atabilir misin özelden acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Subs diye bir eklenti var hesap başı 3dk altyazı ekliyor her seferinde hesap açabilirsiniz isterseniz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm eklentilerini atabilir misin özelden acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Subs diye bir eklenti var hesap başı 3dk altyazı ekliyor her seferinde hesap açabilirsiniz isterseniz
Valla belki son çare öyle yapacağız hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,134
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom