❌İndirim Bitti! 🔥Hexgears Immersion A3 TKL Wireless Low-Profile Alüminyum Klavye 57.59$🔥

Merhaba arkadaşlar,
Sizin de bildiğiniz üzere çılgın Aula F75 indirimiyle ülkemizde klavyelerle hobi olarak ilgilenlerin sayısında ciddi bir artış oldu. Ne ki, satın güncel gümrük uygulamaları dolasıyla yurtdışından alışveriş yapmak için çok seçeneğimiz yok. Ayrıca, iç pazardaki model çeşitlilği ve fiyatlandırmadan da memnun değiliz. Bu sebeple konudaki klavye bir talebi karşılayabilir, sanıyorum. Immersion A3 Low-profile tuş düzenine sahip, G915'e oldukça benzeyen (klon diyebiliriz), kailh low-profile switchlere sahip alüminyum kaplamalı ve GIF oynatabilen bir ekrandan oluşuyor. Bataryası ise 5800 mAh. Şahsen cherry, mda, oem gibi tuş profillerinden sıkılmış birisi olarak bu klavye oldukça hoşuma gitti.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Kailh marka 3 farklı switchin seslerini dinlemek için:

Gümrük ve kargolama konusuna gelirsek, kendilerine durumu detaylıca izah ettim. Türkiye gönderileri için 4px kullanıyorlar. Tahmin edeceğiniz üzere 4px'in last mile'ı kesin değil. WWE ile PTT dışı kargolara teslim edildiği de oluyor, China Post ile PTT'ye verildiği de. Bu sebeple faturalandırmada yaptığımız şeyi yapıp yapamayacaklarını sordum, bu konuda yardımcı olacaklar. Kargo ise ücretsiz.
Son olarak, Hexgears'ın her ürününde indirim var (indirim sepette uygulanıyor), diğer modelleri de kontrol edebilirsiniz fakat benim favorim bu oldu.

Not: Vergi çıkar mı çıkmaz mı gümrük memuru olmadığım için bilmiyorum :)
Uğraşmaya değer bir ürün değil bence

4px gerçek değeri beyan etmek zorundasınız demiş. Hexgears da gerçek değerden başka bir şey yazamayız dedi en son. En başta 20 dolar civarı gireriz demişlerdi. Konu kilit :F:
Üzdü ya.

@sendegitunutbeni
@Gilbert

4px'ten cevap gelmiş PTT veya ZTO ile çalışıyoruz demişler. ZTO sanırım WWE

We World Express, established in 2019 through a strategic partnership between Turkish Airlines, ZTO Express, and PAL Air, is revolutionizing the logistics industry with its comprehensive solutions. With a strong foundation backed by industry giants, We World Express specializes in offering versatile logistics solutions, catering to a broad spectrum of shipping needs from multinational corporations to small online shops. Headquartered in Hong Kong, the company boasts a global reach connecting more than 100 countries, facilitated by the vast networks of its shareholders.

Bu bilgi gamesir kargolarını da doğruluyor.
zto wwe oluyor tabiide yanwenle gondermiyor mu

Geri