❌İndirim Bitti! 🔥Hexgears Immersion A3 TKL Wireless Low-Profile Alüminyum Klavye 57.59$🔥

Bişey soracağım ben dynatab75xi koysam ilana bunu alsam diyorum çünkü oyunlarda en hızlı laptop klavyesiyle rahat ediyordum bu da low profile olduğu için laptop klavyesi gibi hızlı movement yaptırabilir mi bana sizce?
Aynı durumdayız :D bugün cherry profile HE klavye ile oyun oynadım yoruldum. bilek desteği de var ona rağmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G75 pro almıştınız değil mi?

Aynı durumdayız :D bugün cherry profile HE klavye ile oyun oynadım yoruldum. bilek desteği de var ona rağmen

G75 pro almıştınız değil mi?
g75 pro almadım dynatab75x var işte şu an g75 pro ile bunun arasında gidip geliyorum da dynatab da elimde kalırsa üzülürüm.

Bende g75 pro var çok kullanmıyorum, dyna geldi bozuk çıktı :D
Dyna benim bozuk değilde sadece alt yön tuşu çalışmıyo uğraşırsam çözerim gibi bence tuş çalışmama sorunları yazılımsal onların bana öyle geldi.

bi de last mile WWE verin desek onlar çözemiyor dimi 4PX ile ilgili o durum. WWE sürata veriyor diye hatırlıyorum da.

Dyna benim bozuk değilde sadece alt yön tuşu çalışmıyo uğraşırsam çözerim gibi bence tuş çalışmama sorunları yazılımsal onların bana öyle geldi.
Bende bir sıra komple bozuk, reset update hiçbiri işe yaramadı daha da epomaker marka bir şey almam.

Bende bir sıra komple bozuk, reset update hiçbiri işe yaramadı daha da epomaker marka bir şey almam
Ben de komple bozulmadan satmaya çalışayım bakalım :D İçin açıp çalışmayan yön tuşuna biraz wd40 sıkıp pinleri ittirsem iğneyle o da olabilir.

bi de last mile WWE verin desek onlar çözemiyor dimi 4PX ile ilgili o durum. WWE sürata veriyor diye hatırlıyorum da.
last mile işi net değil henüz, bilgilendirsinler yazacağım buraya.

last mile işi net değil henüz, bilgilendirsinler yazacağım buraya.
Vergisiz gelse ztn efsane de bizi de bilgilendirin hocam ben sipariş geçebilirim belki bugün duruma göre. Bi de ne yazmak lazım kaç dolar göstereceklermiş. Gümrükten geçirmezlerse çok kötü olur gerçek değerini görürlerse.

Vergisiz gelse ztn efsane de bizi de bilgilendirin hocam ben sipariş geçebilirim belki bugün duruma göre. Bi de ne yazmak lazım kaç dolar göstereceklermiş. Gümrükten geçirmezlerse çok kötü olur gerçek değerini görürlerse.
15-20$ arası olacak, yazılması gerekenleri eklerim ilk mesaja.

15-20$ arası olacak, yazılması gerekenleri eklerim ilk mesaja.
valla hocam sen bana detaylı bilgi verirsen bu WWE konusu vs ona göre mesajı da iletirsen sipariş geçicem senden haber bekliyorum açıkçası laptop klavyesi dışında cherry düzenler hall effectler falan çok sıkıldım hep kolum ağrıyor low profile beni çözecek gibi bide aluminyum kasa olunca alasım geldi.

valla hocam sen bana detaylı bilgi verirsen bu WWE konusu vs ona göre mesajı da iletirsen sipariş geçicem senden haber bekliyorum açıkçası laptop klavyesi dışında cherry düzenler hall effectler falan çok sıkıldım hep kolum ağrıyor low profile beni çözecek gibi bide aluminyum kasa olunca alasım geldi.
Konuyu 4px ile görüşüyorlar, cevap gelince bana da ileteceklermiş.

@sendegitunutbeni
@Gilbert

4px'ten cevap gelmiş PTT veya ZTO ile çalışıyoruz demişler. ZTO sanırım WWE

We World Express, established in 2019 through a strategic partnership between Turkish Airlines, ZTO Express, and PAL Air, is revolutionizing the logistics industry with its comprehensive solutions. With a strong foundation backed by industry giants, We World Express specializes in offering versatile logistics solutions, catering to a broad spectrum of shipping needs from multinational corporations to small online shops. Headquartered in Hong Kong, the company boasts a global reach connecting more than 100 countries, facilitated by the vast networks of its shareholders.

Bu bilgi gamesir kargolarını da doğruluyor.

@sendegitunutbeni
@Gilbert

4px'ten cevap gelmiş PTT veya ZTO ile çalışıyoruz demişler. ZTO sanırım WWE

We World Express, established in 2019 through a strategic partnership between Turkish Airlines, ZTO Express, and PAL Air, is revolutionizing the logistics industry with its comprehensive solutions. With a strong foundation backed by industry giants, We World Express specializes in offering versatile logistics solutions, catering to a broad spectrum of shipping needs from multinational corporations to small online shops. Headquartered in Hong Kong, the company boasts a global reach connecting more than 100 countries, facilitated by the vast networks of its shareholders.

Bu bilgi gamesir kargolarını da doğruluyor.
Belirsiz yanii yine.

Geri